Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημα στην Aston Villa ο Gerrard

Επίσημα στην Aston Villa ο Gerrard

Νέος προπονητής της Aston Villa o Steven Gerrard.

Επίσημα προπονητής της Aston Villa είναι από το πρωί της Πέμπτης ο Steven Gerrard, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2.5 ετών με την ομάδα του Birmingham.

Ο θρύλος των Reds βρισκόταν στους Rangers από το 2018, κατακτώντας το περσινό πρωτάθλημα Σκωτίας και έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του, επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα της Premier League, μετά από 6 χρόνια.

Ο 41χρονος θα προσπαθήσει να κρατήσει την Villa στην πρώτη κατηγορία, ενώ θα τεθεί αντιμέτωπος με την Liverpool στις 11 Δεκεμβρίου, όταν οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο Anfield.

Ο Stevie G έκανε τις εξής δηλώσεις:

“ Η Aston Villa είναι ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία και παράδοση στο αγγλικό ποδόσφαιρο και είμαι πολύ περήφανος που θα γίνω ο νέος προπονητής της. ”

“ Στις συνομιλίες μου με τον Nassef, τον Wes και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο, φάνηκε πόσο φιλόδοξα είναι τα σχέδιά τους για τον σύλλογο και ανυπομονώ να τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους. ”

“ Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη σε όλους όσους σχετίζονται με τους Glascow Rangers που μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσω έναν τόσο εμβληματικό ποδοσφαιρικό σύλλογο. ”

“ Το να τους βοηθήσω να εξασφαλίσουν το 55ο πρωτάθλημα θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θα ήθελα να ευχηθώ στους παίκτες, το επιτελείο και τους οπαδούς τα καλύτερα για το μέλλον. ”

Στο Villa Park ο Steven Gerrard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com