Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Ο Klopp μας κρατά σε εγρήγορση»

Henderson: «Ο Klopp μας κρατά σε εγρήγορση»

Για τους Jürgen Klopp και Virgil van Dijk μίλησε ο Jordan Henderson σε συνέντευξη του στους Times, ενώ αναφέρθηκε και στην ασίστ του για το 0-5 του Mo Salah στο Old Trafford τον περασμένο μήνα.

Ο αρχηγός για τον Γερμανό ανέφερε:

“ Είναι τόσο καλός στο να μας κρατά συνεχώς σε εγρήγορση, δίνοντας μας κίνητρα. Φωνάζει ξανά και ξανά, και μπορεί να είναι σκληρός μαζί μας, αλλά ξέρει επίσης την κατάλληλη στιγμή που πρέπει να είναι λίγο πιο ήπιος και να μιλάει στους ανθρώπους διαφορετικά. ”

“ Έχει καλή ισορροπία. Είναι όμως πολύ απαιτητικός. Θέλει την τελειότητα όλη την ώρα και ξέρει, ακόμα και με εκπληκτική απόδοση και αποτέλεσμα κόντρα στη Manchester United, υπήρξαν στιγμές στο παιχνίδι που μπορούσαμε να βελτιωθούμε. Μιλήσαμε για αυτό την επόμενη μέρα. ”

Για την ασίστ του στο Old Trafford:

“ Μόλις είδα την κίνηση (του Salah),η πάσα ήταν το εύκολο κομμάτι. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να το βάλεις τη μπάλα στα δίχτυα, κάτι που ο Salah το καταφέρνει απίστευτα καλά. ”

“ Φυσικά όλοι θέλουν να τους εκτιμούν, αλλά οι μόνοι που με ενδιαφέρουν πραγματικά να με εκτιμηθούν είναι οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου. Το βλέπω κάθε μέρα. Βλέπουν ότι έχουν ποιότητα και ικανότητες. ” Είπε ο Henderson.

Για τον van Dijk:

“ Είναι τεράστιο να τον έχουμε πίσω, μπορείτε να δείτε τη διαφορά αμέσως. Το να μπαίνει ξανά στην ομάδα σαν να μην έχει βγει ποτέ είναι απίστευτο. ”

Ο Jordan Henderson στη νίκη επί της Atletico Madrid.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com