Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bradley: «Θέλω να μεγιστοποιήσω το ταλέντο μου»

Bradley: «Θέλω να μεγιστοποιήσω το ταλέντο μου»

Για τους μελλοντικούς του στόχους, καθώς και για τον Mohamed Salah μίλησε ο δεξιός οπισθοφύλακας των Reds, Conor Bradley σε συνέντευξη του στο Sky Sports.

Ο αμυντικός έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στους δύο αγώνες του Carabao Cup και είναι πολύ πιθανό να το κάνει και στον προημιτελικό εναντίον της Leicester στις 23 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα για τους στόχους του δήλωσε:

“ Θέλω να μεγιστοποιήσω το ταλέντο που έχω. Μου αρέσει ο τρόπος που πρέπει να δουλεύεις σκληρά και να κερδίζεις το δικαίωμα να παίζεις. Αυτό είναι το βασικό μου ήθος ως παίκτης και αυτό είναι η Liverpool. ”

“ Προσπαθώ να παίρνω ό,τι μπορώ όταν προπονούμαι με την πρώτη ομάδα. Με ανθρώπους όπως ο Trent και ο Neco [Williams] είναι να παίρνω κομμάτια από το παιχνίδι τους και να προσθέτω στο δικό μου. ”

“ Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα με καλέσουν ο Ian Baraclough ή ο Jurgen, οπότε μου αρέσει να παίζω σε οποιαδήποτε θέση μου λένε. ”

“ Η μαμά και ο μπαμπάς μου κρατούν τα πόδια μου στο έδαφος. Η μαμά μου με συμβουλεύει να μην επηρεάζομαι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απλώς να παίζω το δικό μου παιχνίδι, [λέει] ότι δεν είμαι τίποτα ακόμα και έχει δίκιο. ”

Για τον Mo Salah:

“ Όποτε είμαι με την πρώτη ομάδα και πηγαίνω στο γυμναστήριο, αυτός είναι ήδη εκεί για να κάνει τη βασική του δουλειά ή να κάνει διατάσεις. Είναι απλώς ένα μικρό πράγμα, αλλά γι’ αυτό είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. ”

“ Δουλεύει τόσο σκληρά. Είναι έμπνευση για μένα το ότι αν θέλεις να είσαι ένας από τους καλύτερους πρέπει να προπονείσαι όπως εκείνος και να λειτουργείς με αυτόν τον τρόπο. ”

Δεν σταματά να δουλεύει ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com