Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Trent για τις ασίστ του και τον Mo Salah

Ο Trent για τις ασίστ του και τον Mo Salah

Ο Trent Alexander-Arnold σε συνέντευξη του στην Mirror μίλησε για τις ασίστ που μοιράζει συνεχώς στους συμπαίκτες του, καθώς και στον Mohamed Salah.

Για τον Φαραώ είχε να πει:

“ Είχαμε πάντα καλή σύνδεση και κατανόηση, αλλά σίγουρα έχει εξελιχθεί. Τα πρώτα δύο χρόνια έπαιζε περισσότερο στην πλάτη μου και να χρησιμοποιούσε την ταχύτητά του, ενώ τώρα είναι πιο περίπλοκο, μπορούμε όμως ακόμα να το κάνουμε. ”

“ Και οι δυο μας θέλουμε να δημιουργούμε πράγματα και θέλουμε να σκοράρουμε, να δώσουμε ασίστ, να κερδίζουμε παιχνίδια, να έχουμε επιρροή στο παιχνίδι και νομίζω ότι το επίπεδο ποιότητας που δείχνουμε στη δεξιά πλευρά αυτή τη σεζόν λειτουργεί καλά για την ομάδα. ”

“ Λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσω την μπάλα σε εκείνον και να δουλέψω μαζί του. ”

Για τις ασίστ του:

“ Το θέμα είναι να ξέρεις πού βρίσκονται οι αμυντικοί και πού είναι οι συμπαίκτες σου, σχεδόν να ξέρεις πού θα βρεθούν. Απλώς στέλνεις τη μπάλα σε επικίνδυνες περιοχές, γιατί στη φόρμα που βρίσκονται, πρέπει απλώς να τους αφήσεις να πάνε και να κάνουν τα υπόλοιπα. ” Τόνισε ο Trent.

“ Έμαθα να εμπιστεύομαι την όραση μου πολύ περισσότερο, με αυτό που βλέπω πριν δώσω τη μπάλα. Βγήκε ένα βίντεο για τον τρόπο που κοίταξα μέσα στη περιοχή μερικές φορές πριν την περάσω στον Diogo [με την Atletico], πρόκειται μόνο για αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου. ”

“ Πιστεύω ότι παίρνω τη σωστή απόφαση και μετά απλώς την εκτελώ. ”

Ο Trent Alexander-Arnold έφτιαξε το 1-0 του Jota κόντρα στην Atletico Madrid.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com