Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει τον Michael Edwards στην Newcastle ο Eddie Howe

Θέλει τον Michael Edwards στην Newcastle ο Eddie Howe

Την μη ανανέωση του συμβολαίου του Michael Edwards και τη στασιμότητα που επικρατεί στη συγκεκριμένη κατάσταση θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο νέος τεχνικός της Newcastle United, Eddie Howe, όπως αναφέρει η Northern Echo.

Ο πρώην τεχνικός της Bournemouth ανέλαβε πριν από δύο ημέρες τα ηνία των Magpies και θα προσπαθήσει να φέρει στο St James’ Park τον τεχνικό διευθυντή των Reds, του οποίου τον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην συγκεκριμένη υπόθεση και το πιθανότερο σενάριο, είναι να αποχωρήσει ο Edwards από το Anfield στο τέλος της φετινής σεζόν.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν πριν από μια εβδομάδα στο Anfield, όπου και βρέθηκε ο Howe για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Liverpool με την Atletico Madrid για το Uefa Champions League.

Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 στην Portsmouth, όταν ο Howe ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας και ο Edwards εργαζόταν ως αναλυτής στο Fratton Park.

Η Liverpool πάντως εξακολουθεί να ελπίζει πως ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου θα πειστεί τελικά να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να παραμείνει για τα επόμενα χρόνια στο Anfield.

Jürgen Klopp και Michael Edwards μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Γερμανού τον Δεκέμβριο του 2019.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com