Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θετικός για Aston Villa ο Steven Gerrard

Θετικός για Aston Villa ο Steven Gerrard

Θετικός για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Aston Villa είναι ο Steven Gerrard, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Telegraph.

Η Aston Villa έλυσε τη συνεργασία της με τον Dean Smith το περασμένο Σαββατοκύριακο και βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, με τον Captain Fantastic να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους.

Ο Stevie G έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά στους Rangers, κατακτώντας το περσινό πρωτάθλημα και φέρεται να πιστεύει πως είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, με μια μετακίνηση στην Premier League.

Η Aston Villa μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις τόσο μαζί του, όσο και με τους Rangers, κατά τη διάρκεια της διακοπής, καθώς θέλει να κλείσει άμεσα τον νέο της προπονητή.

Η Villa βρίσκεται στην 16η θέση της φετινής Premier League, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς μετά από 11 αγωνιστικές και αγνοεί την νίκη από τις 25 Σεπτεμβρίου, όταν και είχε επικρατήσει εκτός έδρας της Manchester United με 0-1.

Η Liverpool υποδέχεται την Aston Villa στο Anfield στις 11 Δεκεμβρίου και ο Steven Gerrard θα μπορούσε να επιστρέψει στον συγκεκριμένο αγώνα ως αντίπαλος στο θρυλικό γήπεδο των Reds, αν τελικά διαδεχθεί τον Dean Smith.

Ο θρύλος των Reds βρίσκεται στη Γλασκόβη από το 2018.

Ο Steven Gerrard είναι θετικός για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Aston Villa.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com