Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Danjuma αρέσει στη Liverpool»

«Ο Danjuma αρέσει στη Liverpool»

Η Liverpool θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αποκτήσει έναν εξτρέμ κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Arnaut Danjuma να είναι ένας από τους παίκτες που αρέσει στην ομάδα, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano.

Οι Reds θα στερηθούν τους Mohamed Salah και Sadio Mane στους πρώτους αγώνες του νέου έτους, λόγω της συμμετοχής τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη, αν βρουν την κατάλληλη ευκαιρία.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η προσθήκη ενός επιθετικού τον Ιανουάριο, διότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν θα είναι διαθέσιμοι προς πώληση, όπως ο Arnaut Danjuma της Villarreal, ο οποίος αρέσει στην ομάδα.

Ο πρώην άσος της Bournemouth έχει ξεκινήσει εξαιρετική την καριέρα του στην Ισπανία, μετρώντας μέχρι στιγμής 6 γκολ σε La Liga και Champions League.

Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό, πολύ δύσκολα θα τον παραχωρήσει το Κίτρινο Υποβρύχιο κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Reds είχαν την ευκαιρία να «τσεκάρουν» από κοντά τον Ολλανδό στην αναμέτρηση της Villarreal με την Manchester United στο Old Trafford στα τέλη του Σεπτεμβρίου, μένοντας εντυπωσιασμένοι, καθώς ο 24χρονος μοίρασε μια ασίστ και αναδείχθηκε πολυτιμότερος του αγώνα.

Ο Arnaut Danjuma ξεχώρισε στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com