Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Trent δίνει την ευκαιρία σε 250 παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο!

Ο Trent δίνει την ευκαιρία σε 250 παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο!

Την διαφορά κάνει η εξαιρετική κίνηση του Trent Alexander-Arnold για 250 παιδιά στην περιοχή του Liverpool, καθώς του παρέχει την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία, χωρίς να χρειαστεί να επιβαρυνθούν με κάποιο κόστος.

Ο Scouser έχει αποδείξει πως δεν ξεχνά την πόλη του και προσπαθεί να την βοηθά με κάθε ευκαιρία.

Ο αμυντικός των Reds δημιούργησε το «Trent Alexander-Arnold League», μέσω του οποίου θα δοθεί για τα επόμενα χρόνια η ευκαιρία σε 250 παιδία, ηλικίας 5 και 6 ετών από την περιοχή του Toxteth και του West Derby να παίξουν ποδόσφαιρο, χωρίς κόστος.

Στο πρωτάθλημα του 23χρονου θα συμμετάσχει και ο επικεφαλής της Ακαδημίας των Reds, Ian Barrigan.

“ Διαπιστώσαμε ότι τα παιδιά σε ορισμένα μέρη της πόλης δεν παίζουν ποδόσφαιρο αρκετά νωρίς και αυτό τα θέτει σε μειονεκτική θέση σε σύγκριση με τα παιδιά σε άλλες περιοχές. ” Δήλωσε ο Barrigan.

“ Ο Trent σκέφτηκε αυτή την ιδέα ο ίδιος, καθώς ήθελε να βοηθήσει και να κάνει τη διαφορά. Χάρη στη χρηματοδότηση, έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε αυτά τα δύο αναπτυξιακά κέντρα, τα οποία θα γίνονται όλο και μεγαλύτερα. ”

“ Κάνει τόσα πολλά για την τοπική κοινωνία και αυτή είναι μια ακόμη απίστευτη χειρονομία. Μπορεί να έχαι κερδίσει το Champions League και την Premier League, αλλά παραμένει ταπεινός και περήφανος για τις ρίζες του. ” Τόνισε ο Barrigan.

Η πολύ σημαντική κίνηση του Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com