Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έστειλε scouter στο Juventus – Fiorentina η Liverpool»

«Έστειλε scouter στο Juventus – Fiorentina η Liverpool»

Scouter της Liverpool παρακολούθησε από τις κερκίδες του Allianz Stadium την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα σε Juventus και Fiorentina για την Serie A, σύμφωνα με Ιταλικό μέσο.

Η Γηραιά Κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου επικράτησε με 1-0 χάρη σε τέρμα του Juan Cuardado της Fiorentina, με τον άνθρωπο των Reds να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τόσο τον Federico Chiesa, όσο και τον Dusan Vlahovic, όπως αναφέρει το calciomercato.

Το όνομα του πρώτου ακούστηκε έντονα και το περσινό καλοκαίρι για την Liverpool, όταν οι Ιταλοί έκαναν λόγο για επίσημη πρόταση της ομάδας του Jürgen Klopp στη Juventus για την απόκτηση του εξτρέμ.

Ο διεθνής Ιταλός ξεχώρισε το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην πρώην ομάδα του και εξακολουθεί να είναι ένας εκ των καλύτερων παικτών της Juventus την φετινή σεζόν.

Ενδιαφέρουσα είναι και η περίπτωση του επιθετικού του La Viola, Dusan Vlahovic, αν και δύσκολα θα μπορέσουν οι Reds να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του.

Οι Ιταλοί επίσης προσθέτουν πως εκτός από την Liverpool, στον εν λόγω αγώνα υπήρξαν scouters και από τις Manchester United, Newcastle United και Tottenham Hotspur, για να τσεκάρουν τον διεθνή Σέρβο επιθετικό της Fiorentina.

Ο Federico Chiesa βοήθησε την Juventus να επικρατήσει της Fiorentina.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com