Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Konate: «Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω τη θέση μου»

Konate: «Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω τη θέση μου»

Για την μεταγραφή του στη Liverpool, τον ρόλο του στην ομάδα και την πρώτη του συνομιλία με τον Jürgen Klopp μίλησε ο Ibrahima Konate σε συνέντευξη του στο Sport Bible.

Ο Γάλλος στόπερ έχει ξεκινήσει σε τρία παιχνίδια της Premier League για την Liverpool, εντυπωσιάζοντας στο διπλό με 0-5 επί της Manchester United στο Old Trafford.

Ο αμυντικός για την πρώτη του συνομιλία με τον Klopp είπε:

“ Ο Jürgen Klopp είναι, νομίζω, ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Μιλήσαμε πολύ στο τηλέφωνο. Του έκανα προσωπικές ερωτήσεις, όπως μου έκανε και εκείνος. ”

“ Αυτό που ένιωσα πραγματικά ήταν μια εμπιστοσύνη, και ένιωσα ότι αυτός ο σύλλογος είναι πραγματικά ένας μυθικός σύλλογος, διαφορετικός από τους άλλους, ένιωσα ότι ήμουν εδώ πριν ακόμη υπογράψω, γι’ αυτό πήρα την απόφαση έλα σε αυτό το club. ”

“ Όταν φτάνεις σε ένα τέτοιο club, το κάνεις με λίγη ανησυχία, αλλά αν υπάρχει ένας σύλλογος έτοιμος να επενδύσει ένα τέτοιο ποσό σε εσένα και ο προπονητής σου μιλάει μιλάει με αυτόν τον τρόπο, σε κάνει να καταλάβεις ότι σε θέλει. ”

Για την θέση του στην ομάδα πρόσθεσε:

“ Είπα στον εαυτό μου ότι αν έρθω στη Liverpool, ναι, είναι άλλο επίπεδο, αλλά εμπιστεύομαι τις ικανότητές μου, οπότε θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω τη θέση μου, είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα. ”

Ο Ibrahima Konate ήταν εξαιρετικός στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com