Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανακρίθηκε για συμμετοχή σε υπόθεση ναρκωτικών ο Dirk Kuyt!

Ανακρίθηκε για συμμετοχή σε υπόθεση ναρκωτικών ο Dirk Kuyt!

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στην Ολλανδία, έπειτα από δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ανάκριση των πρώην αστέρων του ποδοσφαίρου της χώρας, Wesley Sneijder και Dirk Kuyt, για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών!

Ο αγαπημένος την κόκκινης κερκίδας κλήθηκε τον προηγούμενο Φλεβάρη από την αστυνομία να καταθέσει για την υπόθεση, ενώ όταν το έκανε, παραδέχθηκε τη συμμετοχή του σε ιστοσελίδα παράνομου στοιχηματισμού, πίσω από την οποία κρύβεται κύκλωμα ναρκωτικών! Χαρακτηριστικά, σε απόσπασμα από την κατάθεσή του, ο Kuyt είπε πως: «Για παράδειγμα, συμφώνησα με κάποιον σε ένα βενζινάδικο. Σκέφτηκα πως θα ήταν καλό να το κάνω με μετρητά, έτσι ώστε να μπορώ να παίξω ανώνυμα. Δεν έπαιζα για τα λεφτά, αλλά για την διασκέδαση. Πολλές φορές άφηνα τα λεφτά μέσα στην ιστοσελίδα, άλλες φορές τα σήκωνα».

Οι αρχές πιστεύουν πως ο πρώην Red είναι ο περισσότερο εμπλεκόμενος στην υπόθεση καθώς ήταν αυτός που πόνταρε τα μεγαλύτερα ποσά.

Η αστυνομία της Ολλανδίας έχει ξεσκεπάσει την εγκληματική οργάνωση πίσω από την Edobet, ανακαλύπτοντας πως ιδρυτής αυτής είναι ο Freddy S, γιός του Pier S, ο οποίος έχει το προσωνύμιο «ο νονός της Χάγης».

Οι αρχές έφτασαν στους δύο ποδοσφαιριστές όταν τα ονόματά τους εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα EncroChat, η οποία προσέφερε υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων, πριν ξεσκεπαστεί και αυτή μέσω μίας Πανευρωπαϊκής έρευνας.

Τώρα μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν οι υποψίες της αστυνομίας για την σύνδεση της Edobet με το κύκλωμα ναρκωτικών και τελικά ποιος ήταν ο ρόλος των Sneijder – Kuyt σε αυτό.

Ο Dirk Kuyt σε μία από τις πολλές στιγμές δόξας του με τη φανέλα της Liverpool.
Ο Dirk Kuyt σε μία από τις πολλές στιγμές δόξας του με τη φανέλα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com