Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απάντηση του Klopp σε δημοσιογράφο μετά από ερώτηση για την διαιτησία

Η απάντηση του Klopp σε δημοσιογράφο μετά από ερώτηση για την διαιτησία

Αφοπλιστική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Jürgen Klopp σε δημοσιογράφο του BBC Radio 5 Live, όταν ρωτήθηκε αν θα έπρεπε να αποβληθεί ο Aaron Cresswell στο πρώτο ημίχρονο για το μαρκάρισμα στον Jordan Henderson.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αρχικά για την φάση του 1-0:

“ Τα γκολ και κάποιες φάσεις έπρεπε να δοθούν αλλιώσ αλλιώς. Ας μιλήσουμε για το παιχνίδι, το πρώτο γκολ που σκοράρουν είναι φάουλ στον τερματοφύλακα, το χέρι μπαίνει στο μπράτσο του Ali, πώς να την πιάσει; Αυτό δεν βγάζει νόημα».

“ Τι μπορεί να κάνει ο Alisson; Γι’ αυτό προστατεύεται ο τερματοφύλακας. Αν ένας παίκτης πηδάει στον αέρα με το χέρι, τότε χρησιμοποιεί σημαντικό μέρος του σώματος κατά του τερματοφύλακα. ”

“ Ο κόσμος θα πει ότι δικαιολογούμαι, αλλά είμαι ήρεμος. Χρειάζεσαι κανονικές αποφάσεις από έναν διαιτητή και δεν τις πήρε. ”

“ Είδαμε την φάση πίσω και ο Alisson θέλει να πιάσει την μπάλα, αλλά ο Angelo Ogbonna του χτυπάει το μπράτσο, με το δικό του μπράτσο. Γι’ αυτό τον λόγο, το μπράτσο του Alisson στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. ” Είπε ο Klopp στο BBC.

“ Υπάρχουν χώρες που όλοι θα πουν, πως αυτό είναι φάουλ. Ο τερματοφύλακας πρέπει να παίρνει βοήθεια, διαφορετικά σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι θα τρέχουν πάνω στον τερματοφύλακα γιατί εκείνος πρέπει να φροντίσει να πιάσει την μπάλα. Αλλά δεν θα έχει καμία πιθανότητα γιατί, αν πιέσει εκείνος, είναι πέναλτι. ” Είπε ο Klopp.

Αν θα έπρεπε να αποβληθεί ο Creswell: 

“ Ο Aaron Cresswell έκανε ένα αδίστακτο μαρκάρισμα στον Jordan Henderson. Πρέπει να ελέγχεις το σώμα σου, ακόμη και αν έχεις πάρει την μπάλα πρώτα. ”

“ Ήταν δύο αποφάσεις που επηρεάσαν τον αγώνα, αλλά δεν της πήρε η West Ham, που κέρδισε το παιχνίδι. ” Είπε ο Γερμανός στο Sky Sports.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και από το BBC αν θα έπρεπε να αποβληθεί ο αμυντικός της West Ham:

“ Ωχ Θεέ μου, δεν είμαι το σκυλάκι σου. Ελπίζω να αποκτήσεις την δική σου άποψη. Όλα καλά. ”

Εμφανώς εκνευρισμένος ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com