Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»

Trent: «Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»

Ως μεγάλο πλήγμα χαρακτήρισε την Κυριακάτικη ήττα με 3-2 από την West Ham ο Trent Alexander-Arnold, ο οποίος παράλληλα δήλωσε πως μια ομάδα, όπως η Liverpool έχει την ποιότητα, για να κερδίζει κάθε παιχνίδι.

Ο αμυντικός των Reds ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με καταπληκτικό τέρμα στο τέλος του πρώτου μέρους, το οποίο όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό, για να δώσει τον βαθμό στην ομάδα του Jürgen Klopp

“ Είναι ένα μεγάλο πλήγμα. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να το κερδίσουμε και θα έπρεπε να το κερδίσουμε με την ποιότητα που έχουμε. Μπορούμε και πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι στο οποίο παίζουμε. ” Είπε ο Trent στο BBC.

“ Το πρώτο γκολ ήταν λίγο αμφίβολο, θα μπορούσε να μην μετρήσει, αλλά το δεύτερο ήταν καλά δουλεμένο. Αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε, διότι οι άλλες ομάδες θα το δουν ως αδυναμία. ”

“ Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες στο τελευταίο λεπτό, μια τεράστια ευκαιρία με τον Sadio Mane. Δεν δημιουργήσαμε πάρα πολλές καθαρές ευκαιρίες, όπως πολλές ομάδες δεν κάνουν εδώ. ”

“ Πιθανότατα μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, την περίοδο των Χριστουγέννων, όπου θα τιμωρηθούμε αν δεν αποδώσουμε καλά. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά. ”

“ Είναι δύσκολο να περάσεις την μπάλα από εκεί [για το γκολ], είδα γίγαντες στο τείχος, οπότε ήταν ιδέα του Mo να δημιουργήσει εκείνος και να βρω εγώ την γωνία. Ήταν ένα καλό τελείωμα. ”

Υπέροχο τέρμα από τον Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com