Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Simeone: «Άλλες ομάδες θα είχαν καταρρεύσει μετά την αποβολή»

Simeone: «Άλλες ομάδες θα είχαν καταρρεύσει μετά την αποβολή»

Ο Diego Simeone έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση την ομάδας του μετά την αποβολή του Felipe στο πρώτο μέρος και την απόδοση που είχαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο δεν δέχθηκαν κάποιο τέρμα, με το το σκορ να μένει στο 2-0.

Οι Reds νίκησαν με 2-0 χθες το βράδυ την Atletico Madrid, η οποία έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο πρώτο ημίχρονο, λόγω αποβολής του Felipe, ο οποίος κλάδεψε από πίσω τον Sadio Mane, για να μην βγει στην αντεπίθεση.

Ο Αργεντινός τεχνικός για την απόδοση της ομάδας του δήλωσε:

“ Ξεκινήσαμε αρκετά καλά τον αγώνα. Η αποβολή όμως έκανε διαφορετικό το παιχνίδι, διότι είχαμε έναν παίκτη λιγότερο. Αν παρατηρήσετε την αποβολή του Felipe, θα δείτε πως σε μια άλλη μέρα δεν θα είχε συμβεί. ” Ανέφερε ο προπονητής των πρωταθλητών Ισπανίας.

“ Όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα, όπως είναι η Liverpool, πρέπει να δώσεις τα εύσημα στους παίκτες σου που έμειναν ήρεμοι και διατήρησαν την υπευθυνότητά τους στο δεύτερο ημίχρονο. Άλλες ομάδες θα είχαν καταρρεύσει. ” Πρόσθεσε ο Simeone.

“ Ενδεχομένως όμως το γκολ του Suarez που τελικά ακυρώθηκε, να μας είχε βάλει ξανά μέσα στον αγώνα. Τώρα πρέπει να φανούμε υπεύθυνοι και να βελτιωθούμε. ” Ολοκλήρωσε ο Diego Simeone.

Η Liverpool νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά την Atletico Madrid.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com