Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι»

Klopp: «Κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι»

Ικανοποιημένος και πάρα πολύ χαρούμενος ήταν ο Jürgen Klopp μετά την επικράτηση των Reds με σκορ 2-0 επί της Atletico Madrid για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League.

Ο προπονητής των Reds για τον αγώνα δήλωσε:

“ Το παιχνίδι μας ήταν σχεδόν τέλειο. Είχαμε δύο απίστευτες μπάλες από τον Trent και φανταστικά τελειώματα επίσης – ειδικά του Sadio. ”

“ Ο Sadio κρατάει την μπάλα, πασάρει την μπάλα και μετά είναι αρκετά διψασμένος για να μπει στον σωστό χώρο μέσα στην περιοχή. ”

“ Στην τελική, ήταν μια νίκη με 2-0. Ήταν μια σπουδαία νύχτα. ”

Για τον στόχο που εκπλήρωσε η ομάδα:

“ Ο πρώτος στόχος ήταν να περάσουμε από τον όμιλο. Το ότι πήραμε 4 νίκες σε 4 παιχνίδια είναι κάτι απολύτως τρελό για να είμαι ειλικρινής. ”

“ Όταν είδα τον όμιλο, δεν περίμενα να περάσουμε μετά από 4 παιχνίδια. Αλλά τα παιδιά το έκαναν. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας:

“ Ο κόσμος θέλει να δει περισσότερα γκολ, αλλά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν σχεδόν τέλειο. Πετύχαμε τα γκολ στις σωστές στιγμές. ”

“ Αν ο Bobby Firmino δεν είχε βγει με έναν μυϊκό τραυματισμό, θα ήταν πολύ καλύτερο. Αλλά ήταν μια καλή εμφάνιση. ”

“ Δεν το περίμενα αυτό όταν είδα την κλήρωση. Για απόψε, η δουλειά έγινε. ” Είπε ο Klopp.

Για την κόκκινη κάρτα στον Felipe:

“ Δεν το είδα, αλλά το έχω δει πίσω και το πόδι είναι ψηλά και βρήκε τον αχίλλειο του. Σύμφωνα με το κανονισμό, είναι κόκκινη κάρτα. Το θέλω αυτό; Όχι. Αλλά είναι σημαντικό να ελέγχεις το παιχνίδι μετά από αυτό. Εμείς το κάναμε και είχαμε μεγάλες ευκαιρίες. ”

“ Δεν νομίζω πάντως πως η αποβολή άλλαξε πολύ τον αγώνα. ”

Για τις χαμένες ευκαιρίες:

“ Ο Κώστας έκανε δύο καλές σέντρες και νομίζω πως θα έπρεπε να τελειώσουμε αυτές τις φάσεις.”

Για τον Trent Alexander-Arnold:

“ Ο Trent είναι καλός παίκτης! Έχει εντυπωσιακό δεξί πόδι. Όταν παίζει στο κορυφαίο του επίπεδο, είναι εξαιρετικός. ”

“ Φτιάξαμε με το τρίγωνο στη δεξιά πλευρά με τον Hendo, τον Mo και τον Trent.

Για τον Sadio Mane:

“ Στο δεύτερο γκολ, ο Sadio ήταν τόσο δυνατός. Προήλθε από καλό ποδόσφαιρο. ”

“ Όλοι στο γήπεδο περίμεναν να αποβληθεί και το μισούσα περισσότερο από ό,τι φαντάζεστε. Όλοι είδαμε τι έκαναν ορισμένοι παίκτες της Atletico, πέφτοντας για να ισοφαρίσουν τον αριθμό των παικτών. ”

Για την χειραψία που δεν έγινε με τον Simeone:

“ Δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Ξέρω ότι στον Diego δεν αρέσει. Δεν είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής των χειραψιών στον πλανήτη. Δεν αλλάζει όμως το σεβασμό μου γι’ αυτόν. ” Ξεκαθάρισε ο Klopp.

Αν ο Oxlade-Chamberlain αντιμετωπίζει τραυματισμό:

“ Είναι μια χαρά. ”

“ Δεν θέλαμε όμως να τον πιέσουμε. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας. ”

Αν θα κάνει αλλαγές στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια:

“ Η ομάδα τώρα [για τον υπόλοιπο όμιλο] εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία θα βρισκόμαστε πριν από το κάθε παιχνίδι. Δεν το θεωρήσαμε πιο σημαντικό από τη West Ham. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα έχουμε ήδη προκριθεί. ”

“ Όλα τα άλλα είναι ίδια, είναι παιχνίδια για το Champions League. Δεν έχω πάει ποτέ στο San Siro, είμαι ενθουσιασμένος. ”

Για την απόδοση των παικτών του:

“ Έπρεπε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και το κάναμε. Προφανώς η Atletico ήθελε να παίξει πιο επιθετικά απόψε από την προηγούμενη φορά. Αυτό είναι το καλό με το 2ο σκέλος γιατί ξέρεις περισσότερα ο ένας για τον άλλον. ”

“ Αμυνθήκαμε καλά. Επιθετικά, ήμασταν απίστευτα αποτελεσματικοί. Ο Τρεντ ήταν στην κατάλληλη θέση, για να βγάλει την σέντρα για το δεύτερο γκολ, ο Sadio το έβαλε μόνος του με μια επιθετική κίνηση. Είδε το κενό και το αξιοποίησε. ”

“ Τότε πρέπει να ελέγχεις το παιχνίδι. Είμαστε στον Νοέμβριο – έχουμε πολλά παιχνίδια που έρχονται, οπότε έπρεπε να το ελέγξουμε. Δεν μπορούμε να παίξουμε σαν παιδιά. Σκοράραμε όμως και γκολ που ακυρώθηκε, είχαμε τεράστιες ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε. ”

Πρωτιά στον όμιλο για την Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com