Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Στη Liverpool γνωρίζαμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον»

Wijnaldum: «Στη Liverpool γνωρίζαμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον»

Άνοιξε την καρδιά του ο Gini Wijnaldum.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής στην Paris Saint-Germain κλήθηκε να μιλήσει ο Gini Wijnaldum στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα με την RB Leipzig για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League.

Ο Ολλανδός μέσος για την δύσκολη προσαρμογή είπε:

“ Πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε μαζί και πρέπει να μάθει καλύτερα ο ένας τον άλλον. Αυτό θα κάνουμε μέσα στα επόμενα παιχνίδια. ”

“ Εγώ πρέπει να μάθω καλύτερα τους νέους μου συμπαίκτες. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμένα σε έναν νέο σύλλογο με έναν νέο προπονητή. ” Πρόσθεσε ο πρώην μέσος των Reds.

“ Στη Liverpool γνωριζόμασταν καλά, είχαμε την ίδια ομάδα για πέντε χρόνια. Είχαμε την ταυτότητά μας, ήταν διαφορετικά. Το στυλ παιχνιδιού ήταν επίσης διαφορετικό. Εδώ, νομίζω ότι ο προπονητής προτιμά να κάνουμε rotation, οπότε δεν κρατάμε την ίδια θέση. ”

“ Η ομάδα της Liverpool παίζει χρόνια μαζί. Κάναμε μεγάλη πρόοδο και εξελιχθήκαμε πριν κατακτήσουμε το Champions League. Εδώ στην PSG, μοιάζει με την πρώτη μου σεζόν στη Liverpool, ανακαλύπτουμε ο ένας τον άλλον. ” Εξήγησε ο Gini Wijnaldum στα media.

“ Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να συνηθίσουμε τους συμπαίκτες μας. Είναι όμως δύσκολο να συγκρίνεις αυτές τις δύο ομάδες. ” Ολοκλήρωσε ο Ολλανδός άσος.

Κάτι διαφορετικό περίμενε στο Παρίσι ο Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com