Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Henderson για την Atletico και τον Suarez

Ο Henderson για την Atletico και τον Suarez

Ο Jordan Henderson ήταν ο ποδοσφαιριστής της Liverpool που μίλησε μαζί με τον Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου και αναφέρθηκε στους Rojiblancos, στον Luis Suarez, καθώς και στον Antonio Conte που ανέλαβε την Tottenham.

Ο αρχηγός για την πρόσληψη του Conte από την Tottenham είπε:

“ Είναι ένας τεράστιος προπονητής στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι θα αφήσει το στίγμα του στην ομάδα των Spurs και θα τους κάνει να ανταγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι ένας άλλος μεγάλος προπονητής στην Premier League. ”

Για την Atletico:

“ Πάντα θα είναι δύσκολο εναντίον της – είναι μια φανταστική ομάδα. Έχουν ποιοτικούς παίκτες που δουλεύουν εξαιρετικά σκληρά μαζί ως ομάδα. Είναι καλοί στις αντεπιθέσεις και ο Diego είναι προπονητής παγκόσμιας κλάσης. Είναι στο χέρι μας να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. ”

Για την μέχρι τώρα σεζόν της ομάδας:

“ Ξεκινήσαμε καλά – θα μπορούσε να ήταν καλύτερα, αλλά θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Νομίζω ότι είναι ένα αξιοπρεπές ξεκίνημα συνολικά – κοιτάζοντας όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να βελτιωθούμε σε ορισμένα πράγματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε και να βελτιωνόμαστε. ”

Για τον Luis Suarez:

“ Του αρέσουν οι προκλήσεις – όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένας κορυφαίος παίκτης που δημιούργησε τόσες πολλές καλές στιγμές στη Liverpool. Έμαθα πολλά από αυτόν – είμαι αρκετά κοντά του. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης που προκαλεί πολλά προβλήματα. ”

“ Πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή – όχι μόνο για εκείνον, καθώς έχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αλλά ο Luis είναι κορυφαίος επιθετικός.” Τόνισε ο Henderson.

“ Μιλάω μαζί του κάθε τόσο για να δω πώς τα πάει και πως είναι η οικογένειά του. Μας βοήθησε πολύ με τη νοοτροπία του στην προπόνηση, πάντα ήθελε να κερδίζει και έπαιζε πάντα, παρά τον πόνο. ”

“ Ήθελε απλώς να παίξει. Έμαθα πολλά από εκείνον. Με βοήθησε πάρα πολύ ως παίκτη. ”

Για την υποδοχή που θα επιφυλάσσει το Anfield στον Suarez:

“ Νομίζω ότι όταν ο Luis ήταν εδώ ήταν εξαιρετικός. Οι οπαδοί το ξέρουν αυτό και θα εκτιμήσουν αυτό που έκανε για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Θα ήταν ωραίο μετά τον αγώνα να είχε μια ωραία υποδοχή από το κοινό.”

Ο Jordan Henderson βρήκε δίχτυα το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com