Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ούτε την Τρίτη προπονήθηκε ο Joe Gomez

Ούτε την Τρίτη προπονήθηκε ο Joe Gomez

Η Liverpool ολοκλήρωσε την Τρίτη την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με την Atletico Madrid στο Anfield, με 24 ποδοσφαιριστές να παίρνουν μέρος στην τελευταία προπόνηση.

Κανονικά προπονήθηκαν και την Τρίτη οι Thiago Alcantara και Fabinho, οι οποίοι θα είναι στην Κόκκινη αποστολή το βράδυ της Τετάρτης, με τον Βραζιλιάνο να αναμένεται μάλιστα να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και να συνθέσει μαζί με τους Jordan Henderson και Curtis Jones την τριάδα του κέντρου.

Εκτός από την προπόνηση της Τρίτης έμεινε ο Joe Gomez, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας με την Preston, όντας μάλιστα αρχηγός των Reds. Η απουσία του όμως από τις δύο τελευταίες προπονήσεις δεν θα του επιτρέψει να βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τους Rojiblancos.

Παράλληλα, εκτός παραμένουν και οι James Milner και Naby Keita, λόγω μυϊκών τραυματισμών, με τον Jürgen Klopp να αναφέρει πως: «Ο Naby θα μείνει εκτός για κάποιο χρονικό διάστημα».

Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να επιστρέψει ο Joel Matip, ενώ για το αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχει η επιλογή του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος μπορεί να δώσει ανάσες στον Andy Robertson.

Οι παίκτες που προπονήθηκαν την Τρίτη:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Adrian, Pitaluga

Αμυντικοί: Van Dijk, Matip, Konate, Robertson, Alexander-Arnold, Τσιμίκας, Williams, Phillips

Μέσοι: Thiago, Fabinho, Henderson, Jones, Oxlade-Chamberlain, Morton

Επιθετικοί: Salah, Firmino, Mane, Jota, Minamino, Origi

Εκτός προπόνησης ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com