Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το αινιγματικό tweet του Jude Bellingham για την Liverpool

Το αινιγματικό tweet του Jude Bellingham για την Liverpool

Ο Jude Bellingham προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ανάρτησε στο Twitter ένα gif του να γελάει, ως αντίδραση στον ισχυρισμό ότι είναι «δεσμευμένος» με την Liverpool. Ο λογαριασμός στο Twitter @TheAnfieldAlert πρόλαβε να κοινοποιήσει το επίμαχο tweet, πριν τελικά το διαγράψει ο Bellingham.

Ο πρώην προπονητής της Hartlepool United και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Middlesbrough Craig Hignett, μιλώντας στο BBC Radio Merseyside, την περασμένη Δευτέρα, ισχυρίστηκε ότι ο Bellingham εκμυστηρεύτηκε σε άτομο του στενού του περιβάλλοντος την απόφαση του να μετακομίσει στην Liverpool το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω από πού το άκουσα, αλλά προφανώς έλεγε ότι είναι δεσμευμένος με την Liverpool», δήλωσε ο Hignett.
«Το εάν αναφερόταν στον Ιανουάριο ή στο τέλος της σεζόν δεν είναι ακόμα σίγουρο, αλλά νομίζω ότι είναι σχεδόν σίγουρο να επισυμβεί».

Καθώς ο Gini Wijnaldum δεν έχει ακόμη αντικατασταθεί στο Anfield και η μεσαία γραμμή των Reds έχει πληγεί από τραυματισμούς, αυτή τη σεζόν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι Merseysiders να ενισχυθούν στη συγκεκριμένη θέση το επόμενο καλοκαιρινό παράθυρο.
Σε ηλικία μόλις 18 ετών, το ταλέντο του νεαρού κεντρικού μέσου έχει ήδη λάμψει και μαζί με τον Erling Haaland, αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων, το επόμενο καλοκαίρι.

Σίγουρα θα επιθυμούσαμε να συμμετάσχει η Liverpool σε αυτή τη συζήτηση, εάν φυσικά το επιτρέπουν τα οικονομικά των Reds, όμως θα χρειαστεί μια πιο αξιόπιστη πηγή για να λάβουμε αυτή τη φήμη στα σοβαρά.

Τούτου λεχθέντος, η εικόνα του χαμογελαστού Bellingham φαίνεται να έβαλε τέλος στις όποιες εικασίες, αν και κρίνοντας από τα σχόλια στο @TheAnfieldAlert, άφησε αρκετούς οπαδούς της Liverpool σε σύγχυση, ως προς τις πραγματικές προθέσεις του.

Το αινιγματικό tweet του Jude Bellingham για την Liverpool
Το αινιγματικό tweet του Jude Bellingham για την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com