Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Suarez: «Ο Gerrard με έπεισε να μείνω το 2013»

Suarez: «Ο Gerrard με έπεισε να μείνω το 2013»

Ο Luis Suarez στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της UEFA αποκάλυψε πως ο Steven Gerrard ήταν εκείνος που τον έπεισε να παραμείνει για μια ακόμη σεζόν στο Anfield το καλοκαίρι του 2013.

Ο πρώην επιθετικός του Ajax ήθελε να αποχωρήσει από την Liverpool τόσο το 2012, όσο και το 2013, όμως τελικά αυτό δεν συνέβη, παρότι η Arsenal είχε ενεργοποιήσει μια ρήτρα στο συμβόλαιο του, προσφέροντας 40 εκατομμύρια και μια λίρα στους Reds.

Εκείνος ήθελε να γίνει κάτοικος Emirates, κάτι που θα είχε συμβεί, αν δεν είχε παρέμβη ο Captain Fantastic.

Ο Suarez μίλησε για τις συζητήσεις του με τον Rodgers το 2012:

“ Νομίζω πως βρισκόμουν στη Liverpool για έναν μόνο χρόνο, όταν ανέλαβε ο Rodgers το 2012. Τότε είχα ευκαιρίες να υπογράψω σε ομάδες που έρχονταν να σε επαφή μαζί μου, όμως εκείνος μου τηλεφώνησε όσο βρισκόμουν στην Ουρουγουάη για διακοπές και μου είπε πως σκεφτόταν με έναν διαφορετικό τρόπο. ”

“ Ήθελε να αλλάξει τον σύλλογο και την φιλοσοφία του, να τον επαναφέρει στο Champions League και να παλέψει για την κατάκτηση μεγάλων τίτλων. Ήθελε να κάνει την ομάδα να παίζει ξανά καλό ποδόσφαιρο. ”

“ Μου ζήτησε να τον πιστέψω και να τον εμπιστευτώ. Απόλαυσα την συνομιλία μας. ”

“ Μου άρεσαν οι προθέσεις του, η φιλοσοφία και ο τρόπος που ήθελε να δουλέψει στον σύλλογο, οπότε μίλησα με τον μάνατζερ μου και με τον σύλλογο και ανακοίνωσα πως δεν ήθελα να φύγω, πως ήθελα άλλη μια ευκαιρία για να γίνω επιτυχημένος στη Liverpool. ” Πρόσθεσε ο Suarez.

Για την πρόθεση του να φύγει το καλοκαίρι του 2013:

“ Αυτή η σεζόν δεν ήταν όσο καλή θα θέλαμε, όμως οι ιδέες μας ήταν ξεκάθαρες. ”

“ Οπότε η σεζόν 2012-13 τελείωσε και εγώ ήθελα υπογράψω στην Arsenal, αφού η Arsenal αγωνιζόταν κάθε χρόνο στο Champions League.”

“ Είχα κάποιες περεταίρω συζητήσεις με τον προπονητή και με τον Gerrard, ο οποίος ήταν εκείνος που με έπεισε. ”

“ Του είπα πως ήθελα να συνεχίσω να είμαι επιτυχημένος και να αγωνιστώ στο Champions League. ” Τόνισε ο Suarez.

“ Οπότε, μου είπε: «Αν συνεχίσουμε και φέτος να βελτιωνόμαστε και εσύ είσαι στο επίπεδο που πρέπει, του χρόνου θα μπορείς να παίξεις στην Bayern Munich, στην Barcelona, στην Real Madrid ή σε όποια ομάδα θέλεις. Θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις, απλά μείνε για άλλη μια σεζόν. »

“ Θυμάμαι αυτή τη συζήτηση με τον Gerrard και θυμάμαι επίσης όσα μου είπε ο προπονητής. Μου έστειλε σε μηνύματα πράγματα, όπως: Μείνε για άλλη μια σεζόν, προσπάθησε το. ”

“ Αυτή ήταν η σεζόν που φτάσαμε κοντά στην κατάκτηση της Premier League. Αυτό φυσικά έγινε χάρη στη συλλογική προσπάθεια, αλλά κυρίως λόγω της φιλοσοφίας και της πίστης που μας έβγαζε ο Brendan Rodgers ως προπονητής. ”

Ο Luis Suarez ήταν εξαιρετικός την σεζόν 2013-14.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com