Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το ξεκίνημα μας»

Mane: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το ξεκίνημα μας»

Για το ξεκίνημα της ομάδας στη φετινή σεζόν και για τον Bobby Firmino μίλησε ο Sadio Mane στις τελευταίες του δηλώσεις.

Οι Reds παραμένουν αήττητοι σε Αγγλία και Ευρώπη, οδηγώντας μάλιστα την κούρσα στον δεύτερο όμιλο του Uefa Champions League.

Ο Sadio για το ξεκίνημα της ομάδας είπε:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος με το ξεκίνημα μας στη σεζόν – τώρα πρέπει να πιέσουμε λίγο περισσότερο γιατί δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχουν πολλές μεγάλες ομάδες και θα υπάρξουν πολλοί διεκδικητές (του τίτλου), οπότε θα πρέπει να είμαστε συνεπείς σε κάθε παιχνίδι και να δίνουμε το 100% μας. ”

“ Είναι ένα πολύ, πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας: να μην χάσουμε. Φυσικά προσπαθούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μας, τα οποία ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολα, αλλά θα προσπαθήσουμε γιατί είναι εφικτό. ”

Για τον Bobby Firmino πρόσθεσε:

“ Πάντα έλεγα – και θα το ξαναπώ – ότι χωρίς τον Firmino δεν θα ήμασταν οι ίδιοι. Στα πέντε χρόνια που παίζω μαζί του μπορείτε να δείτε πόσες πάσες και πόσες ασίστ έχει δώσει. ”

“ Έπειτα μπορείτε να δείτε την αμυντική του δουλειά για εμάς και τη δουλειά του ανάμεσα στις γραμμές, για να μας αδειάσει τον χώρο να κάνουμε τα πάντα πιο εύκολα. Οπότε πιστεύω ότι είναι απίστευτος. ”

“ Ξέρουμε οι ίδιοι πόσο καλός είναι ο Bobby και πόσο σημαντικός είναι για εμάς, αλλά μερικές φορές μόνο μετά από ένα χατ-τρικ θα μιλήσουν περισσότεροι για εκείνον. Αλλά σίγουρα μέσα στην ομάδα ξέρουμε ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. ”

Mane, Firmino και Salah στο Vicarage Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com