Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Daniel Agger: «O Rodgers με ξεγέλασε δύο φορές»

Daniel Agger: «O Rodgers με ξεγέλασε δύο φορές»

Ο Daniel Agger κατηγόρησε τον Brendan Rodgers ότι, κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Liverpool, σε δύο περιπτώσεις, δεν κράτησε τον λόγο του και τον ξεγέλασε.

Ο Δανός πρώην κεντρικός αμυντικός, ενώ βρισκόταν σε δύο περιπτώσεις ένα βήμα πριν την μεταγραφή του στην Barcelona, επέλεξε να πιστέψει στις υποσχέσεις του Rodgers, οι οποίες αργότερα αποδείχθηκαν κούφιες, μια απόφαση για την οποία μετανιώνει μέχρι και σήμερα.

«Του είχα πει ότι αν με χρειάζεται εδώ (στην Liverpool), τότε εγώ θα είμαι εδώ. Γιατί αυτός είναι ο σύλλογος στον οποίο θέλω να είμαι», δήλωσε ο Agger στο podcast Bag om Trøjen (σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ekstra Bladet).

«Αλλά αν υπήρχε οποιαδήποτε αμφιβολία στο κεφάλι του, η πιο μικρή, τότε νομίζω ότι θα έπρεπε να με στείλει μακριά (στην Barcelona)…Γιατί κι εγώ αυτό θα ήθελα».

«Μου απαντούσε κάθε φορά – σε δύο μεταγραφικές περιόδους – ότι θα ήθελε να με κρατήσει».

Ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά, καθώς την περίοδο 2012/13, πραγματοποίησε μόνο 20 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

«Έβλεπα ότι κάτι συνέβαινε. Συνέβη σε μια ή δύο εβδομάδες. Από το να πάρω το περιβραχιόνιο του αρχηγού ως υπαρχηγός, βρέθηκα το νούμερο τέσσερα στη σειρά», πρόσθεσε ο Agger.

«Δεν είχε νόημα πραγματικά. Όλα ήταν καλά, μου είπαν. Πίστευαν σε μένα. Αλλά είμαι άνθρωπος των πράξεων. Πρέπει να υπάρχουν πράξεις πίσω από τα λόγια, και υπήρχε τεράστια έλλειψη πράξεων».

Δεδομένων των προφανών ικανοτήτων του παίκτη εκείνη την εποχή, πέρα από το όποιο ενδιαφέρον της Barcelona, σίγουρα αποτελεί λυπηρό γεγονός, ο τρόπος με τον οποίο τελείωσε την καριέρα του ο 36χρονος Δανός στην Liverpool.

Φαίνεται ότι υπήρχε σοβαρή έλλειψη διαφάνειας και σωστής επικοινωνίας στις μέρες της θητείας του Rodgers στο τιμόνι του συλλόγου.

Μια κατάσταση, η οποία δεν θα μπορούσε να είναι σε μεγαλύτερη αντίθεση με την αντίστοιχη που βιώνουμε επί Jurgen Klopp.

Σίγουρα, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αξιοσημείωτη πορεία του 2013/14, αλλά δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι για τη θέση στην οποία βρίσκονται οι Reds, υπό την ηγεσία του πρώην αφεντικού της Mainz.

Daniel Agger: «O Rodgers με ξεγέλασε δύο φορές»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com