Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Να προκριθούμε στους 16 την Τετάρτη»

Robertson: «Να προκριθούμε στους 16 την Τετάρτη»

Το σύνθημα ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με την Atletico Madrid στο Anfield έδωσε ο Andrew Robertson, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι η νίκη, που θα της δώσει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Robbo για τον αγώνα της Τετάρτης δήλωσε:

“ Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι τόσο γρήγορα. Ξέρουμε τι διακυβεύεται, ξέρουμε ότι αν κερδίσουμε θα εξασφαλίσουμε μια θέση στους 16, κάτι που είναι απίστευτο με τον όμιλο που έχουμε και με τα ελάχιστα παιχνίδια που θα έχουμε παίξει. ”

“ Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος, αλλά πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από ό,τι κάναμε σήμερα (σ.σ. Σάββατο). Πρέπει να είμαστε πολύ πιο συνεπείς σε αυτό που κάνουμε και αν το κάνουμε αυτό, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε ότι είναι μια άλλη ξεχωριστή βραδιά στο Anfield με τους οπαδούς μαζί μας. ”

Για την βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα πρόσθεσε:

“ Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, πρέπει να βάλουμε το πόδι μας στην μπάλα ξανά, πρέπει να παίξουμε. Δώσαμε πολλές χαλαρές πάσες άρχισαν και εκείνοι άρχισαν μαζεύουν δεύτερες μπάλες, με αποτέλεσμα να μας χτυπούσαν στην αντεπίθεση, την οποία επίσης έπρεπε να σταματήσουμε. ” Δήλωσε ο Andy Robertson.

Ο Andrew Robertson στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Brighton στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com