Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Υπάρχει απογοήτευση»

Robertson: «Υπάρχει απογοήτευση»

Απογοητευμένοι είναι άπαντες στη Liverpool, μετά την νέα εντός έδρας βαθμολογική απώλεια, όπως δήλωσε ο Andrew Robertson μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Brighton.

Ο Robbo κλήθηκε να μιλήσει για τον αγώνα:

“ Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από αυτό, πρέπει να βάλουμε το πόδι μας στην μπάλα, πρέπει να παίξουμε. Νομίζω ότι δώσαμε χαλαρές πάσες, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να μάζευαν δεύτερες μπάλες και να μας χτυπούσαν στην αντεπίθεση, την οποία πρέπει επίσης έπρεπε να σταματήσουμε. ”

“ Κοιτάξτε, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να δούμε – υπήρξαν καλά πράγματα στο πρώτο ημίχρονο και ίσως όχι και τόσο καλά πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά όταν προηγείσαι 2-0 σε αυτό το πρωτάθλημα, νομίζω ότι πρέπει να το κρατήσεις. ”

“ Όταν παίζουμε στο Anfield και είμαστε μπροστά με 2-0, περιμένουμε να πάρουμε τρεις βαθμούς και δεν το κάναμε αυτό σήμερα. Γι’ αυτό είμαστε τόσο απογοητευμένοι. ”

Για τις αντιδράσεις στα αποδυτήρια είπε:

“ Στα αποδυτήρια το νιώθουμε σαν ήττα. Υπάρχει απογοήτευση. Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερο ξεκίνημα, πετύχαμε δύο υπέροχα γκολ, αλλά αφήσαμε την Brighton να κάνει αυτό, στο οποίο είναι καλή. ”

Όσο για το τι πήγε λάθος:

“ Αρχίσαμε να αφήνουμε τον Ads [Adam Lallana] να έχει την μπάλα, τον Bissouma να παίρνει την μπάλα και οι επιθετικοί τους άρχισαν να κάνουν τρεξίματα στην πλάτη της άμυνας. Άρχισαν να αποκτούν λίγο αυτοπεποίθηση. Στο ημίχρονο έπρεπε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και δεν το κάναμε. ” Είπε ο Robertson.

“ Πιστεύω ότι η Brighton ήταν η καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο και προφανώς πήρε το γκολ που την έκανε να ισοφαρίσει, ενώ θα μπορούσε να είχε και άλλο ένα. ”

Απογοήτευση στη Liverpool μετά τη χθεσινή γκέλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com