Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Potter: «Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι»

Potter: «Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι»

Ως φανταστικό χαρακτήρισε το Σαββατιάτικο παιχνίδι του Anfield ο προπονητής της Brighton, Graham Potter, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος με τον έναν βαθμό που πήρε η ομάδα του κόντρα στη Liverpool.

Ο τεχνικός των Seagulls είχε να πει για τον αγώνα:

“ Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου απέναντι σε έναν υπέροχο αντίπαλο. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον έναν βαθμό και με την απόδοση μας. ”

“ Φαινόταν ότι θα ήταν ένα δύσκολο απόγευμα, αλλά τα εύσημα πρέπει να πάνε στους παίκτες μας, ήταν καταπληκτικοί. Το γκολ που ακυρώθηκε μας έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσουμε, ήμασταν ακόμα ζωντανοί. Ήταν πολύ σημαντικό που πήγαμε με το σκορ στο 2-1 στο ημίχρονο και όχι στο 3-0. ” Τόνισε ο Potter.

“ Η δύναμη των στόπερ τους είναι ξεκάθαρη, οπότε θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Leandro στην κορυφή, λόγω της κινητικότητα τους.

“ Ήμασταν κοντά σε ένα τρίτο γκολ. Απλώς ήταν οφσάιντ. Είναι διαφορετικό όταν υπάρχει 50.000 εδώ κόσμος και πρέπει να τους αντιμετωπίσεις. Είναι όμως ένας βαθμός μακριά από την έδρα μας, στο Anfield. ”

Για τον Salah που δεν σκόραρε:

“ Βρίσκεται σε μια απίστευτη φόρμα. ”

“ Δυσκολευτήκαμε να τους πιέσουμε κατά καιρούς. Έχουν παίκτες που μπορούν να σε διαλύσουν σε ένα δευτερόλεπτο. Ο βαθμός που πήραμε ήταν μια συλλογική προσπάθεια. ”

Για την Liverpool και τον Klopp:

“ Έχουμε έναν απίστευτο σεβασμό για τον Jürgen και τη Liverpool, αυτά που έχουν πετύχει είναι καταπληκτικά, όπως και το Anfield είναι ένα καταπληκτικό γήπεδο. Πρέπει να το απολαμβάνεις όταν να παίζεις εδώ. Μόλις είχαν κερδίσει 5-0 και ήταν γεμάτοι πίστη. ”

“ Οι οπαδοί της Liverpool διαθέτουν μεγάλη κατανόηση και θα αναγνωρίσουν την προσπάθεια που κάναμε σήμερα. ”

Για τον Adam Lallana:

“ Ο Adam Lallana είναι ένας πραγματικά σημαντικός παίκτης και άνθρωπος για εμάς. Το γιατί η Liverpool πιστεύει ότι είναι τόσο ξεχωριστός είναι αυτός ο συνδυασμός, είναι υπέροχος παίκτης και άνθρωπος. ”

Ο Trossard σκόραρε για το 2-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com