Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Νιώθουμε σαν να χάσαμε»

Klopp: «Νιώθουμε σαν να χάσαμε»

Σαν ήττα νιώθει η Liverpool την σημερινή εντός έδρας ισοπαλία με την Brighton, όπως ανέφερε ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου.

Ο Γερμανός για την ισοπαλία ανέφερε:

“ Την νιώθουμε σαν ήττα. ”

“ Δεν είναι μόνο επειδή προηγηθήκαμε με 2-0 και δεν κερδίσαμε, είναι επειδή στο παιχνίδι που είδα, βάλαμε δύο από τα πιο όμορφα γκολ που έχω δει ποτέ να σκοράρουμε, τα οποία ακυρώθηκαν. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Η γλώσσα του σώματος μας δεν μου άρεσε. Ήταν σαν «Θεέ μου, είναι πραγματικά δύσκολο». Ναι, αυτό όμως ήταν ξεκάθαρο πριν από το παιχνίδι. ”

“ Ο καλύτερος τρόπος να αμυνθείς κόντρα στην Brighton είναι να έχεις την μπάλα και να παίζεις στους χώρους όπου είναι εκτεθειμένοι, αλλά δεν το κάναμε και αυτό είναι το πρόβλημα. ”

“ Είχαμε κορυφαίες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο όπου δείξαμε πώς μπορούμε να πληγώσουμε την Brighton, αλλάξαμε μερικές κορυφαίες πάσες από το κέντρο και παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά μείναμε μόνο στο 2-0. ”

“ Νιώθουμε σαν να ήταν μια ήττα, αν και γνωρίζουμε πως δεν ήταν. Η Brighton άξιζε τον βαθμό. ”

“ Δεν είναι καλό σημάδι, όταν ο τερματοφύλακας σου πρέπει να κάνει 4-5 καλές αποκρούσεις, αυτό δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά. ”

“ Τους ανοίξαμε την πόρτα. Είναι περιττό γιατί ήμασταν πολύ καλοί στις καλές μας στιγμές. ” Είπε ο Klopp.

Για τα ακυρωθέν γκολ:

“ Το (δεύτερο) γκολ που σκόραρε ο Sadio Mane είναι το αγαπημένο μου που έχει σκοράρει στα έξι χρόνια του στη Liverpool. Μπήκε όμως με το χέρι και αυτό ήταν ατυχία. ”

“ Δεν θυμάμαι όμως να είχαμε άλλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το γκολ μας που ακυρώθηκε στην αρχή του. Έπρεπε να ηρεμήσουμε. ”

Τι έκαναν λάθος οι Reds:

“ Δεν κλείσαμε σωστά τους χώρους. Ο τρόπος που παίζουν είναι περιπετειώδης. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος παιχνιδιού, νομίζω. Ο κόσμος εξακολουθεί να μην σέβεται την ποιότητά τους. ”

“ Ίσως να μην κάνουν 35 νίκες, όμως θα δώσουν ένα καλό παιχνίδι σε όλες τις ομάδες. ”

“ Η ποιότητά μας έπρεπε μας βοηθήσει, ώστε να έχουμε την μπάλα και να είμαστε πιο έξυπνοι. Τους ανοίξαμε την πόρτα και πληρώσαμε το τίμημα. ”

Για το δεύτερο ημίχρονο:

“ Αλλάξαμε σύστημα στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορούσαμε να αμυνθούμε. Πήγαμε στο 4-4-2 και ο Sadio πήγε στο δεξί άκρο. Αυτό ήταν. Όλοι μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. ”

Για τον Graham Potter:

“ Πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να ανησυχεί για το μέλλον του. Ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο και είναι εξαιρετικός. Είναι ένας καλός τύπος και η ομάδα του αντικατοπτρίζει τις ικανότητές του. Αυτό είναι πολύ καλό, προφανώς. ”

Για το πρόβλημα του Keita:

“ Μου έδειξε και μου είπε πως το πρόβλημα είναι μυϊκό. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. ”

Για την Brighton:

“ Η Brighton είναι μια απίστευτα καλή ομάδα. ”

“ Σταματήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Ήταν λάθος μας και τότε η Brighton που είναι απλά μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα το εκμεταλλεύτηκε και άξιζε τον βαθμό. ”

“ Η Brighton είναι υποτιμημένη. Τεχνικά έχει απίστευτους παίκτες. Το πρώτο τους άγγιγμα είναι απίστευτο – σε κάνει να σκέφτεσαι «ουάου”

Ξανά ισόπαλοι στο Anfield οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com