Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool-Brighton 2-2: H βαθμολόγηση των παικτών

Liverpool-Brighton 2-2: H βαθμολόγηση των παικτών

Στραβοπάτησε άσχημα στο Anfield η πολύ κακή Liverpool απέναντι στη Brighton. Το liverpool.gr βαθμολογεί τους 14 κόκκινους που αγωνίστηκαν σήμερα.

Alisson Becker – 7

Κρατάει σε αρκετές περιπτώσεις τη Liverpool ζωντανή. Κάποιος μπορεί να πει πως έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ, όμως καλά καλά ο Mwepu δεν έχει καταλάβει το πώς έχει σκοράρει. Καλό απόγευμα από τον Βραζιλιάνο.

Virgil van Dijk – 6

Υπήρχαν κενά στην άμυνα, όμως είναι λογικό αφού η Liverpool παίζει ψηλά τη γραμμή της και η Brighton είναι επικίνδυνη μπροστά. Κατά τα άλλα ήταν πολύ ήρεμος με τη μπάλα και από τα δικά του πόδια ξεκινάει το 1-0 των κόκκινων. Δεν φέρει ατομική ευθύνη σε κάποιο από τα γκολ, όμως στη τελική δέχθηκε δύο η Liverpool.

Ibrahima Konate – 6

Το ίδιο και ο Ibou. Δεν χρειάστηκε όσο στο Old Trafford και αυτό είναι λογικό. Έχοντας τον Ολλανδό δίπλα του είναι σταθερός. Θα μπορούσαν μαζί να μην αφήνουν τόσα κενά όμως και να μην δεχθεί η ομάδα τα δύο γκολ.

Andy Robertson – 5

Άλλο ένα μέτριο παιχνίδι του Σκωτσέζου. Δεν δείχνει να έχει την ίδια ενέργεια που είχε τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως βγαίνοντας μπροστά. Πίσω είναι σταθερός συνήθως, σήμερα όμως έφαγε τη τριπλά από τον Trossard για το 2-2. Ο Klopp θέλει περισσότερα από τον μπακ του.

Trent Alexander-Arnold – 6

Μέτριος και ο Trent. Άφησε κενά πίσω, δεν του βγήκαν όλες οι ενέργειες μπροστά. Είχε καλή συνεργασία με τον Henderson και τον Salah. Δεν φάνηκε πολύ και αυτό τονίζει τη σημερινή μετριότητα του.

Jordan Henderson – 6

Ήταν μέτριος ο αρχηγός. Ευθύνεται και αυτός για τα αμυντικά κενά, αφού το κέντρο είναι ασύνδετο. Άνοιξε και το σκορ με το καταπληκτικό πλασέ του πριν καν συμπληρωθούν πέντε λεπτά στον αγώνα.

Curtis Jones – 5

Κάτι θα είχαν οι Scousers σήμερα, αφού στα ίδια επίπεδα με τον Arnold κυμάνθηκε και ο Jones. Δεν βοήθησε αρκετά πίσω, δεν δημιούργησε πολύ μπροστά. Ο χειρότερος από τα χαφ σήμερα ο ταλαντούχος Άγγλος.

Naby Keita –

Έφυγε νωρίς από το ματς λόγω προβλήματος και άρα δεν μπορεί να κριθεί.

Sadio Mane – 7

Καλός ο Σενεγαλέζος. Έχει το πολύ ωραίο γκολ με την κεφαλιά, πάει να βάλει και δεύτερο με την πίεση στον Sanchez. Δεν έχει την ίδια αυτοπεποίθηση με τα προηγούμενα χρόνια, όμως φέτος βρίσκει τα γκολ που δεν έβρισκε πέρυσι.

Mo Salah – 6

Δεν του βγήκε του Mo το παιχνίδι. Ξεκινάει καλά με την ασίστ, βγάζει θέληση, όμως οι πάσες του δεν του βγήκαν, ενώ δεν πήρε και τελικές. Δικαιούται και ένα μέτριο ματς ο Αιγύπτιος.

Roberto Firmino – 5

Κακός ο Βραζιλιάνος. Πολλά πουλήματα της μπάλας, ενώ χάνει και μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο μόνος στη μεγάλη περιοχή. Έπρεπε να εμφανιστεί καλύτερος ο Bobby.

Alex Oxlade-Chamberlain – 5

Μπαίνει στη θέση του Keita, κάνει αμέσως καταπληκτική σέντρα για το 2-0, όμως μετά εξαφανίζεται. Θα ήθελα να γράψω περισσότερα, όμως ο Ox ήταν απλά μέτριος.

Diogo Jota – 5

Μπήκε, δεν φάνηκε, βγήκε. Βάση για τον Diogo.

Takumi Minamino –

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Σκόραρε με ωραίο γκολ ο μέτριος Henderson.

* Τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη του αρθρογράφου και δεν έχουν σκοπό την προσβολή οποιουδήποτε προσώπου. You’ll Never Walk Alone.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com