Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αυτοκτονία και νέα εντός έδρας απώλεια

Αυτοκτονία και νέα εντός έδρας απώλεια

Η Liverpool αυτοκτόνησε και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Brighton στο Anfield, αν και προηγήθηκε με 2-0.

Ήταν η τρίτη εντός έδρας βαθμολογική απώλειας της ομάδας του Jürgen Klopp, η οποία πλέον βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Δίχτυα βρήκαν για την Liverpool οι Henderson και Mane.

Α’ Ημίχρονο: Με δύο αλλαγές σε σχέση με το διπλό στο Old Trafford ξεκίνησαν κόντρα στους Seagulls οι Reds, καθώς στο αρχικό σχήμα επέστρεψαν οι Curtis Jones και Sadio Mane, αντί του τραυματία James Milner και του Diogo Jota.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ευκαιρία της Brighton μόλις στο 3’, η οποία πλησίασε στο 0-1 με τον March, ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική θέση εντός περιοχής, με τον Alisson όμως να έχει απάντηση και να αποκρούει το πλασέ του.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι Reds άνοιξαν το σκορ! Ο Virgil van Dijk έκανε μια εξαιρετική μακρινή μπαλιά και βρήκε τον Salah, ο οποίος έκλεισε προς τα μέσα και γύρισε με το αριστερό για τον Henderson, για να εκτελέσει με μια ο αρχηγός από το ύψος της περιοχής, γράφοντας το 1-0 στο 5’.

Η Brighton άγγιξε την ισοφάριση στο 15’ με την δεύτερη της καλή ευκαιρία στο ματς, όταν ο Bissouma σούταρε εκτός περιοχής και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, μετά από παρέμβαση του Alisson.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα, η Liverpool έφτασε πολύ κοντά στο 2-0, όταν ο Salah έβγαλε τον Firmino τετ α τετ με τον Sanchez, όμως ο Βραζιλιάνος αστόχησε. Στο 20ο λεπτό, ο Jürgen Klopp προχώρησε στην πρώτη του αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Naby Keita υπέστη νέο τραυματισμό και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, με τον Alex Oxlade-Chamberlain να περνά στη θέση του.

Ο Ox έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του στον αγώνα, καθώς στο 24’ έβγαλε μια εξαιρετική σέντρα στον Sadio Mane, για να σκοράρει στη συνέχεια ο Σενεγαλέζος με κεφαλιά για το 2-0!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα ευκαιρία στο 28’, όμως αυτή τη φορά η κεφαλιά του Mwepu έφυγε ψηλά.

Με την συμπλήρωση 33 λεπτών αγώνα, οι Reds σκόραραν για τρίτη φορά στο ματς, με τον Mane, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε, διότι η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα από το χέρι του επιθετικού της Liverpool.

Αφού δεν έγινε το 3-0, η Brighton κατάφερε να βρει το γκολ που άξιζε και έψαχνε σε όλο το πρώτο μέρος, στο 41’ με καταπληκτικό εκτός περιοχής πλασέ του Mwepu.

Β’ Ημίχρονο: Με ακυρωθέν γκολ του Mo Salah λόγω οφσάιντ στο 47’ και μεγάλη ευκαιρία του Adam Lallana ένα λεπτό αργότερα ξεκίνησε η επανάληψη.

Στο 53’ ο Bobby Firmino δοκίμασε να σκοράρει με ένα εκτός περιοχής πλασέ, το οποίο έφυγε ψηλά, ενώ εστία δεν βρήκε ούτε το σουτ του Ox στο 58’ και δύο λεπτά αργότερα εκείνο του Salah μπλοκαρίστηκε εύκολα από τον Sanchez.

Οι Reds δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους και δέχθηκαν την ισοφάριση στο 64’ με τέρμα του Trossard, ο οποίος έλαβε την πάσα του Lallana, προσποιήθηκε εξαιρετικά, για να αποφύγει τον Robertson και στη συνέχεια νίκησε τον Alisson για το 2-2. 

Οι Seagulls δύο λεπτά μετά την ισοφάριση είχαν μάλιστα και την ευκαιρία να προηγηθούν με το δυνατό σουτ του Cucurella, με τον Alisson να έχει απάντηση.

Το προβάδισμα ανεπιτυχώς προσπάθησαν να πάρουν οι Reds με το κακό φάουλ του Trent στο 71’ και η Brighton σκόραρε με τον Trossard στο 77’, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Henderson, Keita (Oxlade-Chamberlain 20′), Jones (Minamino 87′), Salah, Mane, Firmino (Jota 78′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Gomez, Matip, Tsimikas, Morton, Origi

Brighton· Sanchez, Veltman, Duffy, Dunk, Cucurella; Bissouma (Mac Allister 60′), Lallana (Gross 76′), Moder (Lamptey 66′), March, Trossard, Mwepu

Έμειναν στον πάγκο: Steele, Webster, Maupay, Locadia, Roberts, Sarmiento

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Atletico Madrid.

Προηγήθηκε αλλά δεν νίκησε η Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com