Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκανε το καθήκον της στο Deepdale

Έκανε το καθήκον της στο Deepdale

Το καθήκον της έκανε η Liverpool στο Deepdale κόντρα στην Preston, παίρνοντας την πρόκριση με σκορ 0-2 για τα προημιτελικά του Carabao Cup.

Οι αλλαγμένοι Reds δεν έκαναν το καλύτερο τους φετινό παιχνίδι, όμως προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, κρατώντας ξανά ανέπαφη την εστία τους.

Δίχτυα βρήκαν ξανά οι Takumi Minamino και Divock Origi.

Α’ Ημίχρονο: Με 11 αλλαγές σε σχέση με το ιστορικό διπλό στο Old Trafford και τους Tyler Morton και Harvey Blair στην αρχική της ενδεκάδα, ξεκίνησε η Liverpool κόντρα στην Preston.

Η πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή του αγώνα άνηκε στην Preston, με το σουτ του Barkhuizen στο 11’ που έφυγε όμως ψηλά, όπως και η προσπάθεια του Ledson πέντε λεπτά αργότερα.

Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μια ευκαιρία στο 26’, όταν ο Potts εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του και ξέφυγε από τα στόπερ της Liverpool, βγαίνοντας σε τετ α τετ με τον Adrian, τον οποίον όμως δεν κατάφερε να νικήσει.

Κοντά στο 1-0 έφτασε η Preston και στο 29’, όταν μπήκε ξανά με αξιώσεις στην Κόκκινη περιοχή, με τον Adrian όμως να αποκρούει αρχικά το πλασέ του Maguire και τον Neco Williams να σταματά με το πρόσωπο το σουτ του Potts.

Β’ Ημίχρονο: Με αλλαγή ξεκίνησε την επανάληψη η Liverpool, καθώς ο Nat Phillips πέρασε στη θέση του Joel Matip, πραγματοποιώντας την πρώτη του φετινή συμμετοχή.

Οι Reds είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς, στο 53’, όταν ο Oxlade-Chamberlain σούταρε δυνατά εκτός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει λίγο εκτός εστίας της Preston. Δύο λεπτά αργότερα, ο Jürgen Klopp προχώρησε στη δεύτερη αλλαγή του, με τον Bradley να αντικαθιστά τον Blair και τον Neco Williams να συνεχίζει ως εξτρέμ.

Στις ευκαιρίες απάντησε η Preston στο 62’ με το πλασέ του Barkhuizen, το οποίο βρήκε ξανά σε ετοιμότητα τον Adrian και στην αμέσως επόμενη φάση, η Liverpool άνοιξε το σκορ!

Ο Morton βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Neco Williams, εκείνος έκανε ωραία κίνηση και σέντρα στην περιοχή, για να βρει τον Minamino, οποίος ήταν στην κατάλληλη θέση και σκόραρε με προβολή για το 0-1!

Οι Reds απείλησαν ξανά στο 80’ με το εκτός περιοχής σουτ του Curtis Jones, όμως ο Rudd ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε εύκολα. 

Η Liverpool τελείωσε την υπόθεση πρόκριση στο 84ο λεπτό, με το δεύτερο της τέρμα! Ο Τσιμίκας έκανε τη σέντρα σουτ από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στον Williams, ο οποίος κινήθηκε σωστά και βρήκε τον Origi, για να στείλει ο Βέλγος την μπάλα στα δίχτυα με γυριστό τακουνάκι!

Ο εξαιρετικός, Neco Williams θέλησε να βάλει κι εκείνος το όνομα του στον πίνανα των σκόρερ, ολοκληρώνοντας μόνος του, δίχως όμως επιτυχία ένα τετ α τετ στο 88’. Ο keeper των γηπεδούχων απέκρουσε με τα πόδια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Preston: Rudd, Hughes, Van den Berg, Lindsay, Cunningham (Earl 69′), McCann (Johnson 78′), Rafferty, Ledson (Whiteman 79′), Potts, Maguire (Sinclair 79′), Barkhuizen (Riis 63′)

Liverpool:  Adrian, Williams, Matip (Phillips 46′), Gomez, Τσιμίκας, Morton, Oxlade-Chamberlain (Beck 90+1′), Jones (Dixon-Bonner 90+1′), Blair (Bradley 55′), Minamino, Origi

Έμειναν στον πάγκο: Hughes, Pitaluga, Konate, Jota, Firmino

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Brighton στο Anfield.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Neco Williams.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com