Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καθίσματα με ράγες ασφαλείας και στην Anfield Road Stand

Καθίσματα με ράγες ασφαλείας και στην Anfield Road Stand

Καθίσματα με ράγες ασφαλείας έχουν τοποθετηθεί και στην κάτω κερκίδα του Anfield Road Stand, μέσα στο πλαίσιο της δοκιμής των νέων αυτών καθισμάτων, η οποία διεξάγεται καθ όλη την διάρκεια της σεζόν, στην Premier League.
Αυτό αποτελεί το δεύτερο δοκιμαστικό στάδιο, καθώς 1.800 θέσεις έχουν ήδη εγκατασταθεί στο πίσω μέρος του Kop, στην αρχή της σεζόν, με θετικά σχόλια από τους οπαδούς.

Το συγκεκριμένο έργο, το οποίο δεν σχετίζεται με το έργο επέκτασης της κερκίδας του Anfield Road, αφορά την εγκατάσταση 6 000 καθισμάτων με ράγες ασφαλείας, στην κάτω βαθμίδα, τόσο για τους οπαδούς των Reds όσο και για τους φιλοξενούμενους. Η εγκατάσταση των καθισμάτων θα συνεχίζεται κατά διαστήματα πριν από τους εντός έδρας αγώνες ή στα διαλείμματα για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
Αναμένεται η εγκατάσταση 1.900 θέσεων στις πίσω 10 σειρές, πριν τον αγώνα με την Brighton το ερχόμενο Σάββατο.

Τόσο το Kop end όσο και οι χαμηλότερες σειρές του Anfield Road Stand επισημάνθηκαν, στην έκθεση της Αρχής Ασφαλείας Γηπέδων (SGSA), ως περιοχές υψηλού κινδύνου για τους οπαδούς και η εγκατάσταση καθισμάτων με ράγες ασφαλείας πραγματοποιείται ακριβώς για να διασφαλίσει την προστασία τους από ενδεχόμενες πτώσεις ή συνωστισμό.

Πρόκειται για κανονικά καθίσματα σταδίου με ενσωματωμένη ράγα ασφαλείας πίσω τους, ούτως ώστε να αποφευχθεί η κατάρρευση τους από ενδεχόμενη απότομη μετακίνηση του πλήθους των οπαδών. Δεν εμποδίζουν το οπτικό πεδίο και ο σχεδιασμός τους είναι τέτοιος που να επιτρέπει στους οπαδούς να στέκονται με ασφάλεια, σε βασικές στιγμές του παιχνιδιού, όπως οι πανηγυρισμοί των γκολ και μετά να επιστρέφουν στην αρχική καθιστή θέση.

Η Liverpool FC εντάσσεται στη λίστα των συλλόγων της Premier League, οι οποίοι χρησιμοποιούν ήδη αυτή τη μέθοδο ασφαλείας, ενώ και άλλοι σύλλογοι αναμένεται να προβούν στην εγκατάσταση των συγκεκριμένων καθισμάτων, με τη νέα σεζόν.

Οι Reds, πάντως, με ανακοίνωση τους, τονίζουν ότι το Anfield θα παραμείνει ένα στάδιο με καθιστούς θεατές και πως οι χώροι με τα νέα καθίσματα και τις ράγες δεν προορίζονται, σε καμία περίπτωση, για μόνιμα όρθιους θεατές.

Καθίσματα με ράγες ασφαλείας και στην Anfield Road Stand
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com