Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Lijnders για την Preston και την σημασία του rotation

Ο Lijnders για την Preston και την σημασία του rotation

Ο βοηθός του Jürgen Klopp, Pep Lijnders μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα εναντίον της Preston, αναφέρθηκε στην αντίπαλο των Reds και στην μεγάλη σημασία του rotation.

Ο Pep για την Preston ανέφερε:

“ Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε κάθε 3-4 ημέρες – αν θέλεις να πετύχετε μεγάλα πράγματα, πρέπει να εστιάζεις στα μικρά πράγματα – στις περιόδους αποκατάστασης – δεν προετοιμαζόμαστε διαφορετικά είτε παίζουμε εκτός με την Preston, είτε εκτός έδρας στη United. Η προπόνηση είναι τόσο έντονη. ”

“ Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο μας τον τρόπο παιχνιδιού μας, με το να επιτεθούμε στο επόμενο παιχνίδι. ”

“ Θα δώσουμε ευκαιρίες σε αυτούς τους νέους παίκτες. Οι νεαροί παίκτες δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ – ποτέ. Ο Tyler Morton άλλαξε το παιχνίδι μας στο Norwich στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Conor Bradley αγωνίστηκε για 95 λεπτά ως δεξί back και συνεχώς – αυτά τα αγόρια να έχουν καρδιά. ”

“ Εφόσον έχουν καρδιά και παίζουν με τις αξίες μας – αρκεί να είναι ταπεινοί – θα έχουν πάντα μια ευκαιρία και αυτό είναι ένα τεράστιο μέρος της επιτυχίας μας τα τελευταία χρόνια. ”

Για τη σημασία του rotation:

“ Νομίζω ότι είναι σημαντικό: αν θέλεις να είσαι καλός στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, στον ένατο αγώνα της σεζόν και στον 38ο αγώνα της σεζόν, δύο πράγματα είναι σημαντικά. Το πρώτο πράγμα είναι η συνέπεια. ”

“ Η συνέπεια βρίσκεται στις ιδέες μας, έτσι όπως θέλουμε να παίξουμε, όπως θέλουμε να στήσουμε, όπως θέλουμε να δείξουμε τη νοοτροπία μας. Αυτή η συνέπεια, είναι πολύ σημαντική. Τι κάνουμε κάθε μέρα για να προετοιμαστούμε. Το δεύτερο πράγμα είναι να χρησιμοποιήσουμε την ομάδα. ” Πρόσθεσε ο Lijnders.

“ Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε φρεσκάδα στο παιχνίδι μας και χρειαζόμαστε το απρόβλεπτο, χρειαζόμαστε δημιουργικότητα. Ξέρουμε ότι η κούραση το σταματά. Αν θέλετε μια ομάδα που δείχνει δίψα, που θέλει να είναι κυρίαρχη και να ελέγχει το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο, τότε είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε την ομάδα.”

“ Η συνέπεια, είναι να είσαι καλός στο πρώτο και στο τελευταίο παιχνίδι. Θέλουμε αυτή τη σταθερότητα. Και το δεύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε την ομάδα στις σωστές στιγμές. ”

Να συνεχίσουν με νίκες θέλουν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com