Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Keita, Milner, Fabinho και Thiago

Τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Keita, Milner, Fabinho και Thiago

Ένα injury update για τέσσερις παίκτες μας παρείχε ο βοηθός προπονητή της Liverpool, Pep Lijnders το μεσημέρι της Τρίτης ενόψει του αυριανού αγώνα με την Preston για το Carabao Cup.

Ο Ολλανδός μίλησε για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Naby Keita, James Milner, Fabinho και Thiago, καθώς και για την ίωση που ταλαιπωρεί τον Kelleher.

Για το μυϊκό πρόβλημα του Milner είπε:

“ Ο Millie ένιωσε κάτι. Ένιωσε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον προσαγωγό του. ”

“ Ο Mason Greenwood είχε ξεκινήσει την κούρσα του και ο Millie αποφάσισε πως πρέπει να τον προλάβει. Έτσι είναι ο Millie, βάζει πάντα την ομάδα πάνω από όλα. Σε αυτή τη στιγμή όμως δημιούργησε ένα μεγάλο τραυματισμό, σε αυτή την προσπάθεια. ”

“ Δείχνει πολλά για το χαρακτήρα του και την θέληση του να βάλει την ομάδα πρώτη. Όταν ιματισμός όμως θα τον κρατήσει εκτός τουλάχιστον μέχρι την διακοπή των εθνικών ομάδων, οπότε είναι ένας μεγάλος τραυματισμός. Θα το χρειαστούμε όμως στην επόμενη περίοδο. ”

“ Αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες. Έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο και τον γνωρίζει, οπότε όλα είναι καλά. ”

Για τον τραυματισμό του Keita:

“ Ο Naby έχει ακόμα το πρήξιμο, οπότε θα αξιολογούμε μέρα προς μέρα τον τραυματισμό του. Δείχνει (να είναι) όμως σε καλή κατάσταση.”

Για την επιστροφή του Fabinho:

“ Ο Fabinho δεν θα είναι έτοιμος για τον αυριανό. Εξακολουθούμε να αξιολογούμε μέρα προς μέρα την κατάσταση του. Ελπίζουμε να μπορέσει να αγωνιστεί το Σάββατο. ”

Για εκείνη του Thiago:

“ Έχουμε και τον Thiago, ο οποίος είναι πιο κοντά από ποτέ στην ομαδική προπόνηση. Θα προπονηθεί με την ομάδα αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Η Brighton πιθανότατα έρχεται πολύ σύντομα για εκείνον, όμως είναι καλό που τον έχουμε ξανά μαζί μας. ”

Αν θα είναι διαθέσιμος αύριο ο Kelleher:

“ Δεν είμαι σίγουρος. Προπονήθηκε με την ομάδα, όμως είχε ένα μικρό πισωγύρισμα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί. ”

Ο Paul Pogba τραυμάτισε τον Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com