Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με αλλαγές και μικρούς κόντρα στην Preston!

Με αλλαγές και μικρούς κόντρα στην Preston!

Με πολλές αλλαγές και αρκετά νεανική σύνθεση θα παραταχθούν οι Reds το βράδυ της Τετάρτης στην αναμέτρηση με την Preston για τον τέταρτο γύρο του Carabao Cup.

Η Liverpool προέρχεται από την ιστορική νίκη με 0-5 επί της Manchester United και το μόνο σίγουρο, είναι πως θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές κόντρα στην Preston, δίνοντας ανάσες σε σημαντικούς της παίκτες, όπως είναι οι Virgil van Dijk, Jordan Henderson και Mo Salah.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Adrian (ο Kelleher δεν είναι διαθέσιμος λόγω ίωσης), αντικαθιστώντας τον Alisson, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει ο Κώστας Τσιμίκας, με τους Joe Gomez και Ibrahima Konate στο κέντρο της.

Ως δεξιός back θα ξεκινήσει ο Neco Williams, ενώ χρόνο αναμένεται να πάρει και ο Conor Bradley, ο οποίος είχε αγωνιστεί κόντρα στη Norwich και έμεινε εκτός αποστολή από τον αγώνα της Under 23 με την Blackburn για την Premier League 2.

Επίσης εκτός αποστολής από τον αγώνα κόντρα στην Blackburn έμειναν και οι James Balagizi, Mateusz Musialowski, Kaide Gordon και Tyler Morton, κάτι που σημαίνει πως θα είναι στην Κόκκινη αποστολή το βράδυ της Τετάρτης.

Οι Gordon και Morton διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τους άλλους δύο να περνούν ως αλλαγή.

Φανέλα βασικού αναμένεται αναμένεται να πάρουν και οι Alex Oxlade-Chamberlain, Takumi Minamino και Divock Origi, με τους τελευταίους δύο να έχουν ήδη ανοίξει λογαριασμό στη φετινή διοργάνωση.

Origi και Minamino έχουν σκοράρει στο Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com