Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έκλεψε» τη match ball του Salah ο Τσιμίκας μετά το ντέρμπι!

«Έκλεψε» τη match ball του Salah ο Τσιμίκας μετά το ντέρμπι!

Salah και Τσιμίκας στο Old Trafford.

Η νίκη της Liverpool επί της Manchester United θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη, ειδικά για έναν παίκτη. Δεν αναφερόμαστε στον Mo Salah.

Οι Reds πήραν μια ιστορική νίκη με 5-0 επί των αιωνίων αντιπάλων τους στη συνάντηση στα πλαίσια της Premier League στο Old Trafford, για να ανέβουν ξανά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Naby Keita άνοιξε το σκορ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, πριν ο Diogo Jota βάλει άλλο ένα γκολ αμέσως μετά. Έπειτα ήρθε η σειρά του Mohamed Salah, ο οποίος πέτυχε 3 τέρματα για να βυθίσει τη United στην έδρα της.

Ήταν το πρώτο hat-trick του Αιγύπτιου αυτή τη σεζόν και ανεβάζει τα γκολ του σε 10 στην Premier League και 15 σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως συνηθίζεται όταν ένας παίκτης σημειώνει hat-trick, ο Egyptian King έλαβε την μπάλα του αγώνα. Ενώ πανηγύριζε τη νίκη με τους συμπαίκτες του στο γήπεδο του Old Trafford, ένας παίκτης της Liverpool αποφάσισε να είναι λίγο «αναιδής».

Ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έχει κάνει φιλία με τον Salah από τότε που έφτασε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, φαίνεται στο βίντεο που τράβηξε το Sky Sports να απομακρύνει την μπάλα από τον Salah σε ένα αστείο. Ο Έλληνας διεθνής επιστρέφει αμέσως τη μπάλα στον Mo και οι δύο τους γελάνε για το αστείο και τη νίκη.

Salah και Τσιμίκας στο Old Trafford.
Salah και Τσιμίκας στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com