Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο προπονητής της Preston για τον αγώνα με την Liverpool

Ο προπονητής της Preston για τον αγώνα με την Liverpool

Για τον αυριανό αγώνα κόντρα στη Liverpool για το Carabao Cup μίλησε ο τεχνικός της Preston North End, Frankie McAvoy στην συνέντευξη τύπου ενόψει του παιχνιδιού.

Ο McAvoy συγκεκριμένα δήλωσε για τους Reds και τον αγώνα:

“ Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. [Έχουν] μια φανταστική ιστορία και αυτή τη στιγμή πιθανότατα έχουν έναν από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν ερωτήσεις ή αμφιβολίες γι ‘αυτό! ”

“ Δεν έχει σημασία ποιον θα βάλουν στο γήπεδο, θα είναι ένα τρομερό παιχνίδι. Είναι υπέροχοι. Τους παρακολουθείς, περνούν, κινούνται, οι τρεις επιθετικοί τους είναι ηλεκτρικοί, ακόμα και αυτοί που δεν τους παίρνουν παιχνίδια αυτή τη στιγμή είναι φανταστικοί παίκτες. ”

“ Απλώς πρέπει να κοιτάξουμε τον τελευταίο γύρο όπου πήγαν με αυτό που ο κόσμος λέει ότι είναι μια δεύτερη ενδεκάδα τους και κέρδισαν τη Norwich με 3-0 στο Norwich, ώστε να ξέρουμε την αποστολή που αντιμετωπίζουμε. Είναι ένα μνημειώδες έργο. ”

“ Πιστεύω ότι είναι μια φανταστική ευκαιρία για τους οπαδούς της Preston να έρθουν και να απολαύσουν τον αγώνα, μπορεί να μην έχουμε την ευκαιρία [ξανά] να παίξουμε ενάντια σε αναμφισβήτητα έναν από τους τρεις κορυφαίους συλλόγους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ πολύ για να είμαι ειλικρινής.”

Με πολλές αλλαγές στο Carabao Cup οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com