Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Ήταν μια καταπληκτική μέρα»

Henderson: «Ήταν μια καταπληκτική μέρα»

Ο Jordan Henderson μίλησε για το ιστορικό διπλό με 0-5 στο Old Trafford, καθώς και για την απόδοση που είχαν οι Mo Salah και Ibrahima Konate κόντρα στην Manchester United.

Ο αρχηγός για τη μεγάλη νίκη δήλωσε:

“ Είναι μια καταπληκτική μέρα. Έχω παίξει πολλές φορές στο Old Trafford και είναι μια δύσκολη έδρα, οπότε δεν μπορούμε να μειώσουμε την απόδοση μας. Ταυτόχρονα όμως πήραμε μόνο τρεις βαθμούς. Είναι άλλο ένα παιχνίδι που κερδίσαμε. ”

“ Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση από την αρχή μέχρι το τέλος. Κρατήσαμε το μηδέν, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς και προφανώς σκοράραμε μερικά καταπληκτικά γκολ. Έτσι, ήταν μια πραγματικά ευχάριστη μέρα και ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. ”

“ Θέλαμε απλώς να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, να βγάλουμε με ένταση και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε την μπάλα μπροστά νωρίς όταν την κερδίζουμε, κάτι που νομίζω ότι κάναμε πολύ καλά, και μετά ήμασταν αποτελεσματικοί μπροστά στο τέρμα, κάτι που κάνει τη διαφορά. ”

Για τον Mo Salah:

“ Είναι απίστευτος. Πραγματικά δεν μπορώ να προσθέσω τίποτα, αλλά είναι ένας ξεχωριστός παίκτης. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να παραμείνει σε αυτή τη φόρμα για πολύ, πολύ καιρό και να συνεχίσει να σκοράρει, να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για την ομάδα και να συνεχίσει να παίζει όπως τώρα. ” Είπε ο Henderson.

Για τον Konate:

“ Νομίζω ότι ήταν εξαιρετικός. Έχουμε μερικούς πολύ, πολύ καλούς στόπερ, οπότε είναι δύσκολο (να αγωνίζεται), αλλά νόμιζω ότι ήταν κορυφαίος σήμερα. Πρέπει να είσαι (κορυφαίος) για να κρατήσεις το μηδέν στο Old Trafford, οπότε είμαι χαρούμενος για αυτόν. ”

“ Και είμαι χαρούμενος για την ομάδα όσον αφορά το μηδέν στην άμυνα, νομίζω ότι ήταν κάτι μεγάλο σήμερα για εμάς και πρέπει να το συνεχίσουμε. ”

Ακόμα σκοράρει στο Old Trafford η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com