Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το μεγάλο διπλό στο Old Trafford

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το μεγάλο διπλό στο Old Trafford

Πολύ χαρούμενος και εμφανώς περήφανος ήταν ο Jürgen Klopp μετά το σπουδαίο διπλό της ομάδας του με σκορ 0-5 στο Old Trafford επί της Manchester United.

Η Κόκκινη αρμάδα του Γερμανού δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Red Devils και πέτυχε ένα ιστορικό διπλό.

Ο Γερμανός για τη σπουδαία νίκη είχε να πει:

“ Ουάου! Ήταν μια πολύ καλή μέρα. Ήταν μια μεγάλη νίκη. Είδαμε το παιχνίδι και ξέρουμε ότι ήμασταν τυχεροί σε 2 ή 3 περιπτώσεις που η United μπορούσε να σκοράρει. Έπρεπε να βάλει το 1ο γκολ του αγώνα. Απλώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο, στο τελευταίο μισό του αγώνα ήμασταν αδίστακτοι, η πίεση μας ήταν εξαιρετική. ”

“ Τι μπορώ να πω; Ότι το περίμενα; Όχι. Αυτό που κάναμε στο τελευταίο μισό του γηπέδου ήταν τρελό. Πιέζαμε ψηλά, κερδίζοντας μπάλες και σκοράραμε υπέροχα γκολ. Τους είπα στο ημίχρονο να παίξουν καλύτερα. ”

“ Ξεκινήσαμε απίστευτα καλά αλλά στη συνέχεια σταματήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Ελέγξαμε το παιχνίδι ξανά μετά το πέμπτο γκολ, δεν ήταν το ζητούμενο να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, απλά να προσπαθήσουμε να φύγουμε χωρίς άλλους τραυματισμούς. ” Σημείωσε ο Klopp.

Για το τελικό αποτέλεσμα:

“ Το αποτέλεσμα είναι τρελό, ρώτησα αν υπήρχε τέτοιο στην ιστορία και αν δεν υπάρχει, θα πάρει λίγο χρόνο (για να υπάρξει παρόμοιο). Οι παίκτες έγραψαν μια ωραίο σελίδα στο βιβλίο. Είναι ξεχωριστό, αλλά δεν γιορτάζουμε σαν τρελοί. ”

“ Έχουμε σεβασμό για τους αντιπάλους. Ήμασταν τυχεροί σε κάποιες στιγμές και η United δεν είναι στην καλύτερη στιγμή της. ”

Για τους τραυματισμούς:

“ Ο τραυματισμός του Milner είναι μυϊκός. Μου έδειξε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. ”

“ Ο τραυματισμός του Naby θα πρέπει να δούμε πόσο σοβαρός είναι, καθώς πονούσε πολύ. Τον χτύπησε λίγο δυνατά, όμως αυτό μπορεί να συμβεί κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο και με τέτοια ατμόσφαιρα. ”

“ Ο Naby βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Μιλήσαμε πριν το παιχνίδι, το παιχνίδι του κόντρα στην Atletico ήταν εξαιρετικό μέχρι το λάθος στα γκολ. ”

Για την απόδοση του Bobby Firmino:

“ Ο Firmino ήταν εξαιρετικός. Ο Mo τραβάει πολύ την προσοχή και δικαίως. Ο Bobby όμως είναι για ανθρώπους με ποδοσφαιρικές γνώσεις, ο κόσμος θα γράψει βιβλία για το πώς ερμηνεύει τον ρόλο του ψεύτικου ενιαριού. Δεν λέμε ότι το εφηύρε, αλλά κάπως έτσι μοιάζει μερικές φορές . Ήταν τρελό. ”

Αν θα έπρεπε να αποβληθεί ο Ronaldo:

“ Το είδα, φαινόταν ότι θα μπορούσε να ήταν κόκκινη κάρτα. Δεν θέλω ο Cristiano να πάρει κόκκινη κάρτα. Μου φάνηκε σαν μια κόκκινη, αλλά όχι. ”

Για το πέμπτο γκολ:

“ Το πέμπτο γκολ, ο Mo ήταν εκεί για να βάλει τα γκολ, μπορεί να τα βγάζει πέρα με τη φασαρία που κάνουν όλοι γύρω του. Απολαμβάνει το ποδόσφαιρό του πολύ, πολύ, μακάρι να συνεχιστεί αυτό. ”

Για το θέμα του συμβολαίου του Salah:

“ Ήξερα πως θέλει να κλείσει εδώ την καριέρα του, γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση. ”

Για τη σημασία της νίκης:

“ Είναι 3 πόντοι απέναντι σε έναν πραγματικό αντίπαλο, αλλά πρέπει να καταλάβεις σωστά αυτά τα παιχνίδια. Αναλύω τα παιχνίδια, μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και πρέπει να συγκεντρωνόμαστε περισσότερο, αλλά με το 5-0, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος, είναι εξαιρετικό. Απολύτως εξαιρετικό. ”

Για τον Ole Gunnar Solskjaer:

“ Φυσικά και τον καταλαβαίνω. Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του αυτή τη στιγμή. ”

“ Όταν χάνεις ένα ντέρμπι δεν θέλεις να πας στην συνέντευξη τύπου και να απαντήσεις σε ερωτήσεις. Δεν είναι μια ωραία κατάσταση για εκείνον. ”

Ο Mo Salah διαμορφώνει το 0-5.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com