Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Manchester United – Liverpool 0-5: Η βαθμολόγηση των παικτών

Manchester United – Liverpool 0-5: Η βαθμολόγηση των παικτών

Εντάξει, πήραμε μια ανάσα; Δύσκολο θα μου πείτε, αφού η αρμάδα του Klopp ήταν καταιγιστική και διέλυσε την Man United με 0-5 μέσα στο Old Trafford. Το liverpool.gr βαθμολογεί τους 14 ποδοσφαιριστές της Liverpool που αγωνίστηκαν σήμερα.

Alisson Becker – 9

Δεν παίρνει δέκα επειδή δεν έκανε και καμία επέμβαση. Δεν απείλησαν οι γηπεδούχοι ποτέ. Έκανε ένα κοντρόλ από τα 70 μέτρα με τον μηρό, με την μπάλα να μην κάνει καν γκελ στο χορτάρι όταν πια έπεσε στο έδαφος.

Virgil van Dijk – 10

Μόνο και μόνο ότι στέλνει τον Ronaldo πίσω στην Madeira στην κοκορομαχία πριν το 0-4 δικαιολογεί την βαθμολογία. Παρόλα αυτά, ο Ολλανδός και στο υπόλοιπο παιχνίδι ήταν εξαιρετικός καθώς δεν άφησε στον Πορτογάλο να απειλήσει σε καμία στιγμή του αγώνα. Με λίγα λόγια, άψογος.

Ibrahima Konate – 10

Έκπληξη η συμμετοχή του, αλλά τον δικαίωσε τον Klopp και με το παραπάνω. Έβγαλε πάρα πολύ δυναμισμό, κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και ήταν και τρομερός με την μπάλα χαμηλά. Καταπληκτικός Ibou.

Trent Alexander-Arnold – 10

Ο Rashford δεν υπήρχε στο παιχνίδι και σε αυτός μεγάλη ευθύνη έχει ο Trent. Έχει και ασίστ στο γκολ του Jota. Με λίγα λόγια, εξαιρετικός μπροστά, εξαιρετικός πίσω. Τι άλλο θέλουμε;

Andy Robertson – 8

Μια μικρή παραφωνία επιθετικά. Σε αγώνα βέβαια που ούτε ο Greenwood απειλεί ουδέποτε. Απλά δεν έβγαλε πολύ ενέργεια ο Σκωτσέζος, όμως έκανε το καθήκον του αμυντικά και κερδίζει δίκαια την υψηλή βαθμολόγησή του.

Jordan Henderson – 10

Έχει ακούσει πολύ κριτική το τελευταίο καιρό, άλλες φορές υπερβολική, άλλες φορές δίκαιη. Σήμερα ήταν συγκλονιστικός. Ο Fernandes βγαίνει εκτός παιχνιδιού, τα χαφ είναι μαζεμένα και πολύ καλά οργανωμένα, και κύρια ευθύνη έχει ο αρχηγός που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Fabinho – το οποίο όλους μας τρόμαξε πριν τη σέντρα. Και έτσι, γιατί έπρεπε να βγάλει και λίγο Steven Gerrard, μαγεύει όλο το ποδοσφαιρικό πλανήτη με την τριαντάρα μπαλιά με τα εξωτερικά φάλτσα προς τον Salah στο 0-5.

James Milner –

Βγήκε νωρίς λόγω τραυματισμού. Δεν ήταν πολύ σταθερός σε αυτό το διάστημα, όμως ήταν τόσο μικρό που δεν σηκώνει βαθμολόγηση.

Naby Keita – 10

Ωραίο γκολ, ασίστ, προ-ασίστ και κερδισμένη κόκκινη. Ο Αφρικανός χαφ της Liverpool έκανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Άτυχος που στην εν λόγω κόκκινη ο Pogba πάει να του κόψει τη καριέρα και τον στέλνει στα αποδυτήρια πάνω στο φορείο. Απάντηση στη σκληρή κριτική για το ματς της Μαδρίτης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Naby Lad.

Diogo Jota – 10

Μπορεί να μην φάνηκε πολύ στο παιχνίδι, όμως έχει καταφέρει να έχει ένα γκολ και μία ασίστ. Δυσκολεύομαι να βρω κάτι να πω για τον Πορτογάλο, ο οποίος ήταν μακράν ο καλύτερος αντιπρόσωπος της χώρας του στον αγωνιστικό χώρο με την αποτελεσματικότητά του.

Mo Salah – 10

Ούτε σήμερα θα γράψω πολλά. Χατ-τρικ, ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Επόμενος.

Roberto Firmino – 9

Έκανε πάλι – εξαιρετικά – τη βρώμικη δουλειά. Ξεκινάνε δύο γκολ από τα πόδια του και είναι αυτός που κάνει τα κενά στην άμυνα της United να φαίνονται ακόμα περισσότερο. Πάρα πολύ καλός ο Bobby, και ας μην είχε γκολ ή ασίστ (από όσο θυμάμαι τουλάχιστον, δεν βάλαμε και λίγα σήμερα!).

Curtis Jones – 7

Ήταν ο χειρότερος της Liverpool χωρίς να τον κάνει αυτό ιδιαίτερα κακό. Δεν του βγήκε το ματς όπως θα ήθελε, όμως έδειξε ωριμότητα και κράτησε πολύ καλά τη μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Θα έχει καλύτερες μέρες όμως ο ικανότατος ταλαντούχος χαφ.

Alex Oxlade-Chamberlain – 7

Παίρνει βαθμολογία επειδή έπαιξε αρκετά (ένα μισάωρο). Τελειωμένο το ματς, με δέκα παίκτες σε εκείνο σημείο η United. Κυκλοφόρησε καλά τη μπάλα, τίποτα παραπάνω.

Sadio Mane –

Μπήκε στο ματς όταν αυτό είχε τελειώσει. Που να έπαιζε και από την αρχή δηλαδή, που θα έφτανε το σκορ σήμερα;

Η Liverpool ξεφτίλισε την Manchester United.
* Τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη του αρθρογράφου και δεν έχουν σκοπό την προσβολή οποιουδήποτε προσώπου. You’ll Never Walk Alone.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com