Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όλο και πιο κοντά στο αήττητο ρεκόρ 39 χρόνων οι Reds

Όλο και πιο κοντά στο αήττητο ρεκόρ 39 χρόνων οι Reds

Η Liverpool του Jürgen Klopp πλησιάζει όλο και πιο πολύ στο αήττητο ρεκόρ 39 χρόνων της ομάδας του Bob Paisley.

Οι Reds δεν γνώρισαν την ήττα ούτε στην έδρα της Atletico Madrid στο Wanda Metropolitano το βράδυ της Τρίτης και έφτασαν τα 21 παιχνίδια αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις από την περσινή σεζόν.

Η ομάδα του Klopp συγκεκριμένα να ηττηθεί από τις 6 Απριλίου, όταν και δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Real Madrid σε αναμέτρηση για τους 8 του Uefa Champions League.

Έκτοτε, η Liverpool μετρά 15 νίκες και 6 ισοπαλίες σε 21 αγώνες για την Premier League, το Carabao Cup και το Uefa Champions League.

Την Κυριακή κόντρα στην Manchester United, οι Reds θα έχουν την ευκαιρία να φτάσουν τα 22 παιχνίδια αήττητοι και αν το καταφέρουν, το πιθανότερο είναι να επεκτείνουν το αήττητο σερί τους στον αγώνα της επόμενης Τετάρτης εναντίον της Preston για το Carabao Cup.

Τελευταία φορά που η Liverpool έφτασε τα 24 παιχνίδια αήττητη ήταν το 1989, όταν οι Reds με προπονητή των Sir Kenny Dalglish πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό αήττητο σερί, χάνοντας όμως από την Arsenal για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, σε μια ήττα που τους κόστισε τον τίτλο.

Παρόμοιο ρεκόρ είχαν κάνει οι Reds την σεζόν 1987-88, ενώ το μεγαλύτερο αήττητο σερί της ομάδας είχε καταγραφεί την σεζόν 1982, όταν οι παίκτες του Bob Paisley αγνόησαν την ήττα για 25 παιχνίδια.

Τον ίδιο αριθμό θα φτάσει και η φετινή Liverpool, αν δεν ηττηθεί στους τέσσερις επόμενους αγώνες κόντρα σε Manchester United, Preston, Brighton, Atletico Madrid και θα τον ξεπεράσει αν δεν ηττηθεί ούτε από την West Ham στις 7 Νοεμβρίου.

Οι Reds δεν ηττήθηκαν ούτε στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com