Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κάνει ντεμπούτο την Κυριακή η νέα εκτός έδρας φανέλα

Κάνει ντεμπούτο την Κυριακή η νέα εκτός έδρας φανέλα

Το ντεμπούτο της θα κάνει την Κυριακή στον αγώνα με την Manchester United στο Old Trafford η νέα εκτός έδρας φανέλα της Liverpool.

Το απόγευμα της Κυριακής, η ομάδα του Jürgen Klopp θα κονταριστεί με την Manchester United του Ole Gunnar Solskjaer, η οποία επικράτησε 3-2 με ανατροπή της Atalanta χθες το βράδυ για το Uefa Champions League.

Η νέα εμφάνιση παρουσιάστηκε το καλοκαίρι και πολύ γρήγορα εξαντλήθηκε από το επίσημο κατάστημα της ομάδας (πλέον είναι ξανά διαθέσιμη), όμως μέχρι και σήμερα δεν την έχουμε δει σε κάποιον αγώνα των Reds.

Οι Reds μέχρι στιγμής έχουν φορέσει μόνο την τρίτη τους εμφάνιση (κίτρινη) κόντρα σε Brentford και Atletico Madrid.

Στον Κυριακάτικο όμως αγώνα εναντίον των Red Devils θα φορέσουν όμως την δεύτερη τους εμφάνιση, χρώματος εκρού και μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που αγωνίζονται με φανέλα του συγκεκριμένου χρώματος εναντίον της Manchester United από το 1997.

Την ίδια φανέλα φόρεσαν και οι μικρότερες ηλικιακά ομάδες των Reds, Under 18 & Under 23 στις φετινές αναμετρήσεις τους κόντρα στην Manchester United.

Η Under 18 φόρεσε την φανέλα και στην ισοπαλία (3-3) με την Nottingham Forest, όπως και η γυναικεία ομάδα του συλλόγου κόντρα σε Coventry United και Sheffield United.

Ντεμπούτο για την νέα εκτός έδρας φανέλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com