Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το 68% των παικτών της PL είναι πλήρως εμβολιασμένο

Το 68% των παικτών της PL είναι πλήρως εμβολιασμένο

Ασταμάτητος ξανά ο Mo Salah.

Το 68% των παικτών της Premier League είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του COVID-19, ενώ το 19% δεν έχει κάνει ακόμα την πρώτη δόση του εμβολίου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοργανώτρια αρχή.

Το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων θα αυξηθεί όμως το επόμενο διάστημα, καθώς το 13% των παικτών έχει ήδη κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και αναμένεται να κάνει και την δεύτερα μέσα στο επόμενο διάστημα, κάτι που σημαίνει πως είναι θέμα χρόνου να φτάσει το 81% το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων στο πρωτάθλημα.

Όπως προσθέτει η λίγκα στην ανακοίνωση της, οι σύλλογοι προσπαθούν να ενθαρρύνουν τους παίκτες τους να κάνουν το εμβόλιο, για να θωρακιστούν έναντι του ιού.

Ο Jürgen Klopp είχε δηλώσει πριν από λίγες εβδομάδες πως στην Liverpool έχει εμβολιαστεί το 99% των ποδοσφαιριστών, ενώ είχε παρομοιάσει τους αντιεμβολιαστές με άτομα που οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Για την ώρα όμως, δεν φαίνεται πως η Premier League θα καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τους παίκτες και τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων.

Πάντως, σύμφωνα με τον Gareth Southgate, οι ποδοσφαιριστές ενδέχεται να είναι διστακτικοί ως προς τον εμβολιασμό, λόγω των όσων διαβάζουν καθημερινά στα social media.

Στην ηλικία τους, είναι πιο ανοιχτοί σε θεωρίες συνωμοσίας, γιατί διαβάζουν περισσότερο τα social media.

Ενδεχομένως να είναι πιο ευάλωτοι σε τέτοιου είδους απόψεις. Από ότι έχω δει, αυτές μπορούν να προκαλέσουν μια σύγχυση. ” Είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας πριν από λίγες μέρες.

Αυξάνεται το ποσοστό των εμβολιασμένων στην Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com