Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool προκρίνεται στους «16» με νίκη επί της Atletico στο Anfield

Η Liverpool προκρίνεται στους «16» με νίκη επί της Atletico στο Anfield

Στην κορυφή του δευτέρου ομίλου του φετινού Uefa Champions League βρίσκεται η Liverpool με τρεις νίκες μετά από ισάριθμα παιχνίδια και μπορεί να προκριθεί στον γύρο των «16», αν επικρατήσει ξανά της Atletico Madrid στο Anfield για την τέταρτη αγωνιστική.

Οι Reds νίκησαν τους Rojiblancos στην έδρα τους προχθές το βράδυ και θα τους υποδεχθούν στο Anfield στις 3 Νοεμβρίου, θέλοντας φυσικά να τους κερδίσουν ξανά και να αποδείξουν για ακόμη μια φορά πως είναι καλύτερη ομάδα.

Μια νέα νίκη επί της Atletico, θα σημαίνει πως η Liverpool προκρίνεται στην φάση knockout της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης από την τέταρτη αγωνιστική και με δύο παιχνίδια να απομένουν.

Πέρυσι, οι Reds πήραν την πρόκριση με τη νίκη επί του Ajax την πέμπτη αγωνιστική, ενώ τα προηγούμενα τρία χρόνια χρειάστηκαν να φτάσουν μέχρι το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων, για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Η ομάδα του Jürgen Klopp θα φτάσει τους 12 πόντους με νέα νίκη επί της Atletico, τη στιγμή που το σύνολο του Diego Simeone θα μείνει στους 4.

Η Porto αυτή τη στιγμή έχει 4 βαθμούς, μετά τη νίκη της επί της AC Milan και έχει τον πρώτο λόγο τουλάχιστον για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Uefa Europa League.

Οι Δράκοι αναμένεται να παλέψουν με την Atletico Madrid για την δεύτερη θέση του δευτέρου ομίλου, που δίνει την πρόκριση για τον γύρο των «16».

Ο Virgil van Dijk πανηγυρίζει το διπλό στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com