Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henry: «Ο Salah δεν είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου»

Henry: «Ο Salah δεν είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου»

Ο Mohamed Salah δεν είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου τη δεδομένη στιγμή, σύμφωνα με τον θρύλο της Arsenal, Thierry Henry, καθώς δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά με την εθνική του ομάδα.

Ο παλαίμαχος Γάλλος θεωρεί πως ο Karim Benzema είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, διότι ξεχωρίζει και σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Ο Henry συγκεκριμένα δήλωσε στο CBS Sports:

“ Τα γκολ που σκοράρει, αυτή τη στιγμή, είναι πολύ καλά. Αλλά πώς μπορείτε να ξεχάσετε τον Lewandowski; Πώς μπορείτε να ξεχάσετε τον Benzema; Πώς μπορείτε να ξεχάσετε αυτά που κάνουν και σε εθνικό επίπεδο; ”

“ Αυτή τη στιγμή ο Salah, υποφέρει λίγο με την Αίγυπτο. Δεν είναι εύκολο. Αλλά δεν το κάνει ακόμα εκεί. Τα γκολ του όμως είναι εξαιρετικά. Λατρεύω τον Salah, αλλά δεν είναι ακόμα ο καλύτερος. Είναι όμως ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στην Premier League; Με διαφορά. ”

“ Στην τρέχουσα φόρμα μπορείς χαρακτηρίσεις τον Benzema ως καλύτερο, με τον τρόπο που παίζει; Με τα όσα έκανε με τη Γαλλία και στο Euro; Είναι τόσο ξεκάθαρο, για μένα. Έχω παρακολουθήσει αυτούς τους αγώνες [της Γαλλίας]. ”

“ Αυτός είναι ο λόγος που ο Benzema βρίσκεται πιο μπροστά, επειδή είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης που σκοράρει εδώ και πολύ καιρό. Ο Salah γίνεται τώρα ένας καλός παίκτης και όχι απλά ένας καλός σκόρερ. ”

Ο Mo Salah χάρισε άλλη μια νίκη στη Liverpool το βράδυ της Τρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com