Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ταυρομαχία αλλά την πρωτιά την κατέχουν οι Reds

Ταυρομαχία αλλά την πρωτιά την κατέχουν οι Reds

Γράφει ο Νίκος Κοντόπουλος, φίλος και αναγνώστης του site μας & μέλος της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool.

Το χθεσινό βράδυ τελικά αποδείχθηκε πολύ πιο δύσκολο απ’όσο νομίζαμε. Ωστόσο καταφέραμε να αποδράσουμε από μια δύσκολη έδρα και να αποκτήσουμε τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου.

Στα του αγώνα, ένα εκπληκτικό ξεκίνημα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Μόλις στο 8′, έπειτα από μια εξαιρετική ενέργεια του Σαλαχ με ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αποκτάμε κεφάλι στο σκορ. Το φουριόζο αυτό ξεκίνημα έρχεται να επιβεβαιώσει ένα υπέροχο σουτ με εξωτερικό φάλτσο στον αέρα από τον Ναμπί Κεϊτά στο 13′.

Κάπως έτσι λοιπόν η ομάδα μας φαινόταν πως θα έχει πολύ εύκολη νύχτα η οποία θα εξελισσόταν σε περίπατο. Ωστόσο αυτός ο υπερενθουσιασμός και κάποια αμυντικά λάθη επέτρεψαν στους ροχιμπλάνκος να φτάσουν σε μια πολύ γρήγορη ανατροπή του σκορ. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος με αμφότερους τους οπαδούς των δύο ομάδων να αναμένουν με μεγάλη αγωνία το 2ο μέρος.

Σέντρα ξανά λοιπόν σε ένα 2ο ημίχρονο που η Ατλέτικο είχε της ευκαιρίες αλλά δεν είχε την αποτελεσματικότητα που θα έπρεπε για να πάρει εκείνη τους 3 πόντους . Από το δικό μας στρατόπεδο ο ερχομός του Fabinho πρόσθεσε σταθερότητα στο κέντρο και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να διεισδύουν εύκολα στην μεγάλη περιοχή κάτι που το είδαμε στο 1ο μέρος ειδικά μετά το 20′.

Τέλος καλό,όλα καλά όμως. Αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας και σε κάθε αγώνα είναι η νίκη. Και δεν είναι απλώς μια νίκη. Είναι μια νίκη που μας δίνει ανακούφιση και ένα τεράστιο έναυσμα για τα πολύ δύσκολα παιχνίδια που έρχονται με την καλύτερη ψυχολογία, αρχής γενομένης από την Κυριακή με την αιώνια αντίπαλο.

Υπομονή και πίστη στην αρμάδα του Γερμανού που έχει τον πρώτο λόγο σε όλα.

Ταυρομαχία αλλά την πρωτιά την κατέχουν οι Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com