Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Η πρωτιά στον όμιλο είναι ο στόχος μας»

Milner: «Η πρωτιά στον όμιλο είναι ο στόχος μας»

Για το χθεσινό διπλό της Liverpool επί της Atletico Madrid στο Wanda Metropolitano μίλησε ο James Milner, ο οποίος ξεκίνησε βασικός για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, έχοντας μάλιστα συμμετοχή στο πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Ο Millie ρωτήθηκε για το 0-1 των Reds και το πέναλτι του Salah: 

“ Το πόδι μου βρήκε την μπάλα πάνω στον βηματισμό μου! Τα γκολ είναι πιο σημαντικά για τον Mo από ότι για εμένα, οπότε είναι άλλο ένα σημαντικό γκολ για τον Mo και ένα μεγάλο πέναλτι και από αυτόν. Νομίζω ότι το έχει κάνει στο παρελθόν, έτσι δεν είναι; Με το ίδιο αποτέλεσμα. ”

“ Το εξασκούμε και αναλαμβάνουμε την εκτέλεση με τη σωστή νοοτροπία, συγκεντρώνοντας τον εαυτό σου σε αυτό. Κάθε πέναλτι που παίρνεις, θα είναι πάντα έτσι, οπότε πρέπει να μην δίνεις σημασία σε όλα τα άλλα. Είμαι σίγουρος ότι είχε καλές αναμνήσεις σε εκτελέσεις πέναλτι σε αυτή την εστία, οπότε μάλλον βοήθησε

Για το διπλό και τον στόχο της ομάδας:

“ Το να έρχεσαι εδώ και να παίρνεις τρεις βαθμούς είναι μια υπέροχη δουλειά. Το να πάρεις πίσω το momentum του αγώνα και παίρνεις τη νίκη είναι ευχάριστο. ”

“ Προφανώς υπάρχει δουλειά να κάνουμε, οι εννέα πόντοι δεν είναι αρκετοί και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα φτάσουμε στην πρώτη θέση, η πρωτιά του ομίλου είναι ο Νο.1 στόχος μας. Είμαστε σε εξαιρετική θέση. Είναι ένα σκληρό γκρουπ – το ξέρουμε – και είδαμε απόψε τι θα συμβεί αν δεν συνεχίσεις να παίζεις. ” Είπε ο Milner.

“ Έχουμε πολλά παιχνίδια που έρχονται, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε και να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις. ”

Την πρωτιά στον όμιλο θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com