Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξήγησε την αλλαγή του Keita ο Klopp

Εξήγησε την αλλαγή του Keita ο Klopp

Ο Naby Keita σκόραρε ένα όμορφο τέρμα στο χθεσινοβραδινό διπλό των Reds στη Μαδρίτη επί της Atletico Madrid, ωστόσο στη συνέχεια αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, με τον Fabinho να περνά στη θέση του.

Ο Jürgen Klopp κλήθηκε να εξηγήσει την αλλαγή του μέσου από τη Γουινέα, ενώ ρωτήθηκε και για την επιλογή της χθεσινής ενδεκάδας.

Για την αλλαγή του Naby είπε:

“ Πρώτα από όλα, η αλλαγή δεν είχε να κάνει σε καμία περίπτωση με τον Naby. Έπρεπε απλώς να αμυνθούμε λίγο καλύτερα στην δεξιά μας πλευρά. Τα κενά ήταν πολύ μεγάλα. Ο Naby σκόραρε όμως ένα γκολ. ”

“ Του έχω ήδη μιλήσει. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να μην νομίζει κανείς πως κάναμε αυτό το δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, λόγω του Naby. Δεν ισχύει αυτό. ”

“ Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έπαιξε σε τρία παιχνίδια με την Γουινέα και για 90 λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι της Premier League, οπότε ήταν σωστό αυτή τη φορά να χρησιμοποιηθεί για 45 λεπτά. ”

Για την επιλογή της ενδεκάδας:

“ Η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ έντονη. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα διάλεγα ακριβώς την ίδια ενδεκάδα; Δεν είμαι τόσο σίγουρος. ”

“ Είχαμε όμως πολλά πράγματα να λάβουμε υπόψιν, όπως ποιοι έπαιξαν (το Σάββατο) και ποιοι δεν έπαιξαν. ”

“ Νομίζω όμως πως στην τελική, είχαμε πολλούς παίκτες στον αγωνιστικό χώρο που έπαιξαν σε όλα τα παιχνίδια με τις εθνικές τους ομάδες και στο τελευταίο παιχνίδι της Premier League. ” Είπε ο Klopp.

“ Οπότε, δεν υπάρχει ποτέ μόνο ένας λόγος για κάποια πράγματα. Τα παιδιά όμως πάντα το θέλουν (να αγωνίζονται) κι αυτό είναι που λατρεύω περισσότερο από κάθε άλλο σε εκείνους. ”

“ Σήμερα παλέψαμε και το ξεπεράσαμε, αυτό είναι ωραίο. Η εμπειρία μας βοήθησε λίγο, αλλά όχι πάρα πολύ. ”

Ο Naby Keita σκόραρε αλλά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com