Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Simeone: «Η αποβολή του Griezmann δεν μας βοήθησε»

Simeone: «Η αποβολή του Griezmann δεν μας βοήθησε»

Ο Diego Simeone μίλησε για την εντός έδρας ήττα των Rojiblancos από την Liverpool και κλήθηκε να εξηγήσει γιατί δεν έδωσε το χέρι του στον Jürgen Klopp, μετά την λήξη του αγώνα.

Ο προπονητής της Atletico για την αποβολή του Griezmann είπε:

“ Έτσι είναι ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής μπορεί να το ερμηνεύσει με έναν τρόπο. Εμείς το ερμηνεύσαμε με διαφορετικό τρόπο και γι ‘αυτό παραπονεθήκαμε. ”

“ Η εμφάνιση του Griezmann κρίνεται από το σύνολο του αγώνα, από το πως κατάλαβε το παιχνίδι των Joao, Lemar και De Paul, καθώς και από το πως λειτούργησαν αμυντικά. ”

“ Η αποβολή όμως τον γ*μ*σ*, άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες σε ένα σημαντικό σημείο του αγώνα. Ήταν όμως ξεκάθαρο πως κοίταζε την μπάλα. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στο Brugge-City. Αυτή η απόφαση του διαιτητή δεν μας βοήθησε. ”

Γιατί έφυγε για τα αποδυτήρια του και δεν έδωσε το χέρι του στον Klopp: 

“ Φεύγω πάντα γρήγορα από σεβασμό για την κατάσταση, είτε κερδίζω είτε χάνω. Στο Liverpool χαιρετήσαμε ο ένας τον άλλον, αλλά αυτό συνέβη επειδή τον βρήκα στη μέση του γηπέδου. ” Εξήγησε ο Diego Simeone.

Αν θεωρεί πως έγινε πέναλτι στον Gimenez:

“ Δεν είδα το πέναλτι του Gimenez. Αν πήγε να το δει και αποφάσισε να μην το σφυρίξει, τότε δεν ήταν. Δεν υπάρχει κάτι να πούμε. ”

Για την απόδοση της ομάδας του:

“ Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ομάδα είναι δυνατή και είμαι χαρούμενος με αυτό. Δημιουργήσαμε τέσσερις ξεκάθαρες ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα όπως η Liverpool. Δεν νομίζω ότι έπρεπε ξανά να αμυνθούν τόσο σκληρά όσο σήμερα, οπότε είμαι χαρούμενος με αυτό. ”

Ο Mo Salah σκοράρει από την άσπρη βούλα για το 2-3.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com