Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τεράστιο διπλό στη Μαδρίτη και 3/3 στον όμιλο!

Τεράστιο διπλό στη Μαδρίτη και 3/3 στον όμιλο!

Σπουδαίο διπλό για την Liverpool στο Wanda Metropolitano επί της Atletico Madrid! Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, οι Reds επικράτησαν με 2-3 της ομάδας του Diego Simeone στην έδρα της για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League.

Για τους Reds βρήκαν δίχτυα οι Salah και Keita.

Α’ Ημίχρονο: Με μόλις μια αλλαγή σε σχέση με τον Σαββατιάτικο παιχνίδι, αφού ο Alisson πήρε τη θέση του Kelleher ξεκίνησαν οι Reds στο Wanda Metropolitano εναντίον της Atletico Madrid.

Η ομάδα του Jürgen Klopp άνοιξε το σκορ με την πρώτη της κιόλας φάση στο παιχνίδι στο 8ο λεπτό! Ο Mo Salah έκανε την κίνηση από τα αριστερά, απέφυγε με προσποιήσεις όποιον βρήκε μπροστά του και σούταρε από το ύψος της περιοχής με το αριστερό, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, μετά από παρέμβαση του Milner.

Η Liverpool μάλιστα βρήκε και δεύτερο γκολ, με την δεύτερη της ευκαιρία! Αυτή τη φορά, ο Trent έκανε τη σέντρα, ο Felipe απομάκρυνε με το κεφάλι και έστειλε την μπάλα πάνω στον Keita, ο οποίος με μονοκόμματο δεξί σουτ έγραψε το 0-2 στο 13’!

Οι Rojiblancos μπόρεσαν όμως να ξανά μπουν στο ματς, μειώνοντας σε 1-2 στο 20’ με τον Antoine Griezmann, ο οποίος απλώς ακούμπησε την μπάλα μετά από σουτ του Koke, στέλνοντας τη στα δίχτυα του Alisson.

Ψηλά έφυγε το σουτ του Firmino στο 27’, ενώ ένα λεπτό αργότερα η Atletico πλησίασε στην ισοφάριση με τετ α τετ του Griezmann, το οποίο απέκρουσε ο Alisson, κρατώντας το 1-2.

Το 1-2 όμως δεν έμεινε για πολύ, αφού οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ τις ισοφάρισης στο 34’ και πάλι με τον Griezmann, ο οποίος υποδέχθηκε ιδανικά την πάσα του Felix και νίκησε τον Alisson για το 2-2.

Οι δύο τελευταίες ευκαιρίες του πρώτου μέρους άνηκαν στους γηπεδούχους, οι οποίοι απείλησαν αρχικά με το πλάγιο σουτ του Felix και έπειτα με την προσπάθεια του Lemar, όμως έπεσαν πάνω στον Alisson, ο οποίος σταμάτησε και τις δύο τελικές.

Β’ Ημίχρονο: Με αλλαγή ξεκίνησε η Liverpool στο δεύτερο μέρος, αφού ο Fabinho πήρε την θέση του Naby Keita. 

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους Reds, οι οποίοι άγγιξαν το 2-3 με κεφαλιά του Mane, την οποία κατάφερε να αποκρούσει ο Oblak. Στην αμέσως επόμενη φάση, ήταν η σειρά του Alisson να πραγματοποιήσει ακόμη μια μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Carrasco.

Οι συγκινήσεις στο παιχνίδι συνεχίστηκαν και στο 52ο λεπτό, όταν ο Griezmann αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, διότι χτύπησε άθελα του στον Firmino στο κεφάλι με τις τάπες, στην προσπάθεια του να κατεβάσει την μπάλα. Ήταν μια σωστή απόφαση από τον Siebert, αν και ο Γάλλος δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον Βραζιλιάνο.

Οι Reds είχαν δύο τελικές με τους van Dijk και Robertson αμέσως μετά την αποβολή του Griezmann, όμως η πρώτη σταμάτησε στον Oblak και η δεύτερη έφυγε ψηλά. 

Στο 62’ ο Jürgen Klopp έκανε τις δύο επόμενες του αλλαγές στο ματς, με τους Jota και Oxlade-Chamberlain να περνούν αντί των Mane και Milner.

Στα χέρια του Oblak κατέληξε και το εντός περιοχής σουτ του Ox στο 65’. 

Η Liverpool ανέβαζε την απόδοση της όσο πέρναγε η ώρα και την αναζήτηση της για ένα τρίτο γκολ, το οποίο τελικά βρήκε στο 77’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Mo Salah!

Ο Hermoso γκρέμισε τον Jota, ο Siebert έδωσε αμέσως το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Αιγύπτιος, βάζοντας τους Reds ξανά μπροστά στο σκορ με 2-3.

Πέναλτι υπέδειξε ο Γερμανός διαιτητής και υπέρ του Gimenez τρία λεπτά αργότερα για παράβαση του Jota, ωστόσο έλεγξε την φάση στο VAR και άλλαξε την απόφαση του. 

Η Liverpool έκανε την τέταρτη αλλαγή της στις καθυστερήσεις με τον Neco Williams να περνά αντί του Salah, ενώ επίσης στις καθυστερήσεις ο Correa δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με εκτός περιοχής πλασέ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Atletico: Oblak, Trippier, Felipe, Kondogbia (Gimenez 46′), Hermoso (Llorente 80′), Carrasco, Koke, Lemar (Suarez 80′), De Paul (80’ Lodi), Felix (Correa 80′), Griezmann

Έμειναν στον πάγκο: Lecomte,, Vrsaljko, Herrera, Cunha

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Gomez 84′), Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Milner (Oxlade-Chamberlain 63′), Keita (Fabinho 46′); Salah (Williams 90+2′), Mane (Jota 63′), Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Kelleher, Konate, Phillips, Tsimikas, Minamino, Origi

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Porto επικράτησε με 1-0 της Milan στο Dragao.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Manchester United.

Άλωσαν την Μαδρίτη οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com