Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 19/10/2014 Νίκη σε ματς ροντέο με Q.P.R. (vid)

Σαν σήμερα: 19/10/2014 Νίκη σε ματς ροντέο με Q.P.R. (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα πάρουν τη νίκη σε ένα παιχνίδι ροντέο, απέναντι στην Q.P.R. στο Loftus Road για την Premier League.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν χορταστικό για τους 18.069 τυχερούς θεατές, που απόλαυσαν θέαμα χωρίς όμως να γευτούν την ουσία του αθλήματος, δηλαδή το γκολ. Δεν θα ήταν υπερβολή πως το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου αδικούσε την εικόνα του παιχνιδιού, αφού οι γηπεδούχοι είδαν τις προσπάθειές τους δύο φορές να σταματούν στα δοκάρια των Κόκκινων, ενώ ο Simono Mignolet είπε «όχι» στον Charlie Austin σε δύο περιπτώσεις γκολ για τους γηπεδούχους. Όμως και οι Reds τα είχαν με την τύχη τους καθώς ένα σουτ του Captain Fantastic Steven Gerrard να βρεί το αριστερό δοκάρι του Alex McCarthy, ο οποίος αρνήθηκε την χαρά του γκολ στον Raheem Sterling.

Ότι δεν έγινε στο πρώτο ημίχρονο, συνέβει στο δεύτερο για να αποζημιωθούν οι φίλοι των δύο ομάδων. Στο 67′ ο Glen Johnson θα επιχειρήσει συρτή πάσα στην μικρή περιοχή των Rangers «σημαδεύοντας» τον Mario Balotelli, αλλά στην πορεία της μπάλας παρενέβη ο Richard Dunne στέλνοντας την στα δίχτυα της Ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι θα ισοφάριζαν στο 87′ με τον Eduardo Vargas, για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στους Reds ο Philippe Coutinho από ασίστ του Captain Fantastic Steven Gerrard στο 89′.

Δύο λεπτά αργότερα σε κεφαλιά του Eduardo Vargas προς την εστία των Κόκκινων από κόρνερ του Leroy Fer, η μπάλα άλλαξε πορεία στο σώμα του Steven Gerrard, ο ποίος το χρεώθηκε ως αυτογκόλ, ενώ όλοι θεώρησαν ότι θα πιστωνόταν στον Vargas (91′).

Τρία λεπτά αργότερα και σε αντεπίθεση των Reds, ο Raheem Sterling επιχείρησε να γυρίσει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι από τα αριστερά και στην προσπάθειά του να διώξει, ο Steven Caulker έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και τη νίκη στους Κόκκινους (94′)!

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Phil Dowd.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 19/10/2014 Νίκη σε ματς ροντέο με Q.P.R.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com