Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Atletico Madrid – Liverpool (preview)

Atletico Madrid – Liverpool (preview)

Τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool κοντράρεται με την Atletico Madrid στο Wanda Metropolitano το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds πηγαίνουν με ανεβασμένη την ψυχολογία στη Μαδρίτη, μετά το διπλό στο Vicarage Road και θέλουν να πάρουν τη νίκη και να τελειώσουν ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση, φτάνοντας τους 9 βαθμούς.

Από την άλλη, η Atletico του Diego Simeone έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές και θέλει να περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με νίκη επί των Reds στο Wanda Metropolitano, το οποίο θα είναι κατάμεστο για πρώτη φορά μετά από 1.5 χρόνο.

Οι Rojiblancos θα είναι ξεκούραστοι κόντρα στη Liverpool, αφού αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για την Κυριακή αγώνας τους με την Granada για την La Liga, λόγω της καθυστερημένης επιστροφής των διεθνών παικτών από την Λατινική Αμερική.

Οι Reds θα έχουν ξανά στη διάθεση τους, τον Allison και τον Fabinho, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν εγκαίρως από την Βραζιλία για να αγωνιστούν κόντρα στη Watford.

Οι δύο Βραζιλιάνοι θα πάρουν φανέλα βασικού το βράδυ της Τρίτης, αναπληρώνοντας τους Kelleher και Milner.

Άλλες αλλαγές δύσκολα θα δούμε από τον Γερμανό τεχνικό, κάτι που σημαίνει πως οι Keita και Firmino θα διατηρήσουν τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα.

Βασικοί φυσικά θα είναι ξανά και οι Virgil van Dijk, Joel Matip ή Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Mo Salah και Sadio Mane.

Εκτός θα μείνουν οι Thiago Alcantara και Harvey Elliott, ενώ ούτε ο Curtis Jones θα είναι κανονικά διαθέσιμος, αν και έχει ξεπεράσει τον μικροτραυματισμό του.

Η Atletico Madrid όπως όλα δείχνουν θα έχει στη διάθεση της, τους Llorente και Gimemez, οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Stefan Savic, ο οποίος θα παραμείνει εκτός από τον αγώνα με την Liverpool, λόγω τιμωρίας, ενώ μυϊκό τραυματισμό αντιμετωπίζει ο Matheus Cunha.

Θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων μετά τον Μάρτιο του 2020, όταν στο τελευταίο παιχνίδι πριν το παγκόσμιο lockdown, η Atletico Madrid είχε πάρει την πρόκριση με σκορ 2-3 στο Anfield για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Γερμανός, Daniel Siebert.

Στο άλλο παιχνίδι του δευτέρου ομίλου, η Porto υποδέχεται στο Dragao την AC Milan.

Για το διπλό στην Ισπανία οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com